Assassin’s Creed Rogue verschijnt in maart op PlayStation 4 en Xbox One

Een Assassin’s Creed-game die niet uitkomt in het najaar? Inderdaad, want Ubisoft heeft zojuist bekendgemaakt dat Assassin’s Creed Rogue Remastered gaat verschijnen op 20 maart op PlayStation 4 en Xbox One.


Assassin’s Creed Rogue kwam in 2014 uit op de Xbox 360 en PlayStation 3, tegelijkertijd met Assassins Creed Unity die op de huidige generatie consoles verscheen. Drieënhalf jaar later maakt Templar Shay zijn opwachting in een opgepoetste versie van de game. De resolutie wordt opgeschroefd naar 4K voor de PS4Pro en Xbox One X en verder zijn er een aantal grafische verbeteringen.

Ook bevat Assassin’s Creed Rogue alle bonusmissies en bonusvoorwerpen die na de release zijn verschenen. Het origineel werd redelijk positief ontvangen door ons ten tijden van de eerste release.

 1.   
  LightFasher's avatar

  Deze ga ik zeker halen. Waarschijnlijk wel een paar maand later, heb nog genoeg andere games in de kast liggen.

 2.   
  tijn80's avatar

  Tijdje geleden nog gespeeld op de Xbox one. Vond het maar een matige game.

 3.   
  MikeGevers's avatar

  AC: Rogue is nog altijd onderdeel van mijn pile of shame op Steam. Net als overigens best wel veel Assassin’s Creed-delen 😳

 4.   
  Sa.'s avatar

  Was een toffe game qua verhaal, maar god o god wat was de gameplay afgeraffeld zeg. In principe was meer dan 85% zo overgeheveld uit AC4 en AC3. Erg karig.

 5.   
  tranceguy's avatar

  Ook al? Ben benieuwd….