Vin Diesel wakkert geruchten Marvels The Inhumans film aan

Vorig jaar plaagde Vin Diesel de Marvel fans een tijdlang met berichten dat hij een Marvel karakter zou gaan spelen zonder precies te zeggen welke dit dan zou zijn. Uiteindelijk bleek het natuurlijk om Groot te gaan, de pratende boom in Guardians of the Galaxy. Of toch niet?

Want nu heeft Vin Diesel namelijk een berichtje op Facebook geplaatst dat er op lijkt te wijzen dat hij misschien nog een ander karakter in het Marvel universum voor zijn rekening gaat nemen. Dit is wat hij schreef:

Vin and Marvel… you all made it happen! I get the strange feeling that Marvel thinks I’m Inhuman… Haha.
Dit lijkt te verwijzen naar The Inhumans, een filmadaptatie van een Marvel strip waar al enkele jaren aan wordt gewerkt maar waar al zo lang zo weinig over naar buiten is gekomen dat er eigenlijk vanuit werd gegaan dat het er waarschijnlijk niet meer van zou komen.

Vorig jaar zei Vin Diesel nog dat hij mogelijk een rol zou krijgen in een Marvel film die voor 2017 gepland stond:

When I first got the call from Kevin Feige, he prefaced the call by saying ‘This is the strangest character Marvel has ever attempted.’ He said ‘Don’t answer me now, but instead of making the fans wait until 2017, there’s something that would be a brilliant idea, we think you could be the only person who could bring the emotion to this very challenging task. Don’t answer me Vin, don’t answer me, let me send over my conceptual art.’
Hier heeft Marvel baas Kevin Feige het natuurlijk over Groot, maar wat is het waar de fans anders tot 2017 op zouden moeten wachten? Dit zou best weleens een rol voor Vin Diesel in een Inhumans film kunnen zijn. Leuk detail is dat hij voor Groot alleen maar de stem hoefde in te spreken, terwijl Black Bolt, de rol die het meest waarschijnlijk lijkt voor Diesel in een Inhumans film, juist niet kan spreken omdat zijn stem krachtig genoeg is om hele steden met de grond gelijk te maken.

Er gaan ook geruchten dat Marvel The Inhumans wil introduceren in hun cinematisch universum omdat de rechten van The X-Men nog altijd bij Twentieth Century Fox liggen. Zo zouden Scarlet Witch en Quicksilver, mutanten in de strips, in de volgende Avengers film worden aangeduid als Inhumans.

Het lijkt dus heel goed mogelijk dat Vin Diesel in 2017 in twee Marvel films te zien (of horen?) zal zijn, aangezien Guardians of the Galaxy 2 ook al voor dat jaar gepland staat. Maar natuurlijk is het ook heel goed mogelijk dat hij ons gewoon voor de gek houdt voor wat gratis publiciteit…

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren