Evolve uitgesteld naar februari 2015

Hoewel het er alle schijn naar had dat we in het aanstaande najaar overspoeld zouden worden door potentiële toptitels, worden er langzaam maar zeker steeds meer spellen, zoals Batman: Arkham Knight, Battlefield: Hardline en The Order: 1886, uitgesteld naar begin 2015. Het nieuwste slachtoffer van deze trend is de shooter Evolve. Hoewel uitgever 2K dit nog niet via een persbericht officieel naar buiten heeft gebracht, blijkt dit uit de financiële resultaten die het bedrijf heeft gepresenteerd.

Bij deze resultaten is namelijk het onderstaande overzicht gevoegd waarin te zien is welke al aangekondigde titels de uitgever wanneer uitbrengt. Daar zien we dat bij Evolve niet 21 oktober 2014 staat vermeld, maar 10 februari 2015. Mocht je geïnteresseerd geraakt zijn in de shooter van Left 4 Dead-ontwikkelaar Turtle Rock, dan wordt je geduld dus nog wat verder op de proef gesteld.

  1.   
    Kamelot2's avatar

    Mmm ik zou dat erg jammer vinden, maar als het spel beter en mooier van word dan is het niet anders.

  2.   
    gatemaster64's avatar

    beetje een kut jaar voor games eigenlijk!
    want welke game wordt nou niet uitgesteld! 🙁

  3.   
    HWSHHZ's avatar

    Het lijkt inderdaad een beetje een trend te worden dat games uitgesteld worden! 🙁

  4.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    ”gatemaster64″ schreef, "beetje een kut jaar voor games eigenlijk!
    want welke game wordt nou niet uitgesteld! 🙁 "

    Ben het bet je eens, ook ik was erg teleurgesteld dat er zoveel word uitgesteld, met name de AAA games zoals The Witcher & Batman.

    Maaaaar ik ben nu als ik het aan een andere kant bekijk heel erg blij, waarom?
    Oktober Tm December zijn altijd de maanden dat er zoveel goede shit uitkomt dat je niet eens weet welke je wilt kopen, want voor vele is het dat je je geld maar één of twéé of zelfs voor de rijkaards onder ons zelfs drie keer uitgeven kunt geven aan een 60 euro kostende game.

    Maar er nu zoveel word uitgesteld word het verlanglijstje idd minder en is het kiezen makkelijker geworden voor de games die je zowiezo al wilden halen.
    En begin 2015 dat zijn weer de maanden dat er bijna zooit zoveel soeps uitkomt laat staan echte goede AAA games, maar nu alle games in die periode komt is het mooi verdeeld lijkt mij zo.

  5.   
    thijsknvb's avatar

    Wow Februari is echt de maand van de uitgestelde games: The Witcher 3, Dying Light, The Order en nu ook nog eens Evolve het word dus een dure maand 😛

  6.   
    Moodey's avatar

    dat is t moment dat het kopen van een ps4 een te vroege beslissing was… t wordt steeds minder

  7.   
    Fabianb's avatar

    :/

  8.   
    Thijs.'s avatar

    Zo erg is het ook weer niet ik heb liever een top product in 2015 als een zuur half afgetrokken spelletje met bugs en weet ik veel wat en zeg nou zelf er blijven ook super toffe titels uitkomen zoals far cry 4, little big planet 3, gta 5 etc

  9.   
    ChielB's avatar

    Dit blijft een game om naar uit te kijken, alleen nu nog wat langer. Uiteraard liever een goed product dan een te snel uitgebrachte game met bugs of een niet goed getweakte gameplay. Er blijft genoeg over dit najaar en het wordt straks ook een geweldig voorjaar! 8)

  10.   
    Hitman047's avatar

    Februari is het nieuwe Oktober?