Microsoft komt met ‘grote verrassingen’ op Gamescom 2014

Ook Microsoft is later deze maand in Keulen en het bedrijf is allerminst van plan om zijn aanwezigheid onopgemerkt voorbij te laten gaan. Het bedrijf heeft laten weten grootse plannen te hebben voor de Gamescom en er zijn zelfs nog enkele verrassingen op komst!

Gedurende de Gamescom zal Microsoft interviews, behind-the-scenes-beelden en gameplay-video’s vrijgeven via Xbox LIVE. Bovendien organiseert het op dinsdag een eigen persconferentie, waar we volgens het bedrijf “grote verrassingen” kunnen verwachten. De persconferentie vindt plaats op 12 augustus om 15:00 uur en is live te volgen op GamersNET, dus je weet waar je op dat moment moet zijn.

In onderstaande video zet Microsoft zijn Gamescom-plannen op een rijtje.

  1.   
    thijsknvb's avatar

    Ben benieuwd naar de onaangekondigde games hopelijk komen ze nou echt met verassingen want bijna alles op de e3 was al te verwachten.

  2.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Ik kijk er naar uit! Helaas ben ik er na drie jaar, dit jaar niet aanwezig, maar ik ga wel alle persconferenties en livestreams checken! ๐Ÿ™‚ Ik weet nog wel dat ik vorig jaar Major Nelson tegen kwam! http://www.imgdumper.nl/uploads8/53de336f8edf2/53de336f8b359-IMG_1732.JPG

  3.   
    gamepower's avatar

    ”KillGamer01″ schreef, "Ik kijk er naar uit! Helaas ben ik er na drie jaar, dit jaar niet aanwezig, maar ik ga wel alle persconferenties en livestreams checken! ๐Ÿ™‚ Ik weet nog wel dat ik vorig jaar Major Nelson tegen kwam! http://www.imgdumper.nl/uploads8/53de336f8edf2/53de336f8b359-IMG_1732.JPG"

    vet dat je aanwezig was op deze beurs, en zeker vet om deze man tegen te komen ๐Ÿ˜‰
    ik kijk zoals vele uit naar deze beurs, ik heb er alle vertrouwen in dat MS door deze nu moeilijke periode komt!
    want de X1 is wel een super console, met nu al meer dan voldoende topgames