Pre-order binnenkort ook digitale Xbox One-games

Als we ontwikkelaar Insomniac Games mogen geloven, wordt het binnenkort mogelijk om ook digitale Xbox One-games als pre-order te bestellen. Dit maakte men bekend in een nieuwe aflevering van Sunset TV, een speciale serie op YouTube omtrent de nieuwe game Sunset Overdrive.

In de video vertelt community manager Brandon Winfrey dat gamers digitaal de Day One Edition van Sunset Overdrive kunnen pre-orderen. Daarnaast bevestigde hij dat de digitale pre-order binnenkort beschikbaar wordt gemaakt voor de Xbox One. Het wachten blijft op een bevestiging van Microsoft.

  1.   
    gamepower's avatar

    ik heb niets tegen pre-orderen, altijd leuk als je de game op de release hebt
    maar als ik in de winkel (GM) pre-order krijg ik er altijd iets extra bij, ookal is het een prul, het is gratis!
    dus vind ik dat MS ook wel met iets mag afkomen, als ze willen dat mensen digitaal willen pre-orderen!
    in de eerste plaats denk ik dan aan de prijs, excl DLC ……

  2.   
    Danielle.k's avatar

    gamepower schreef, "ik heb niets tegen pre-orderen, altijd leuk als je de game op de release hebt
    maar als ik in de winkel (GM) pre-order krijg ik er altijd iets extra bij, ookal is het een prul, het is gratis!
    dus vind ik dat MS ook wel met iets mag afkomen, als ze willen dat mensen digitaal willen pre-orderen!
    in de eerste plaats denk ik dan aan de prijs, excl DLC ……"

    GM en gratis :-?, het plaatsen van een pre order mag dan gratis zijn maar de prijskaartjes die eraan vast geplakt worden liggen gemiddeld 20 a 30 euro hoger dan mening andere winkel.

    Als ik bij de GM binnen loopt denk ik oja hier moet ik niet zijn want voor dat ene prulletje wat je erbij krijgt worden bij de GM woeker prijzen voor gerekend.

    Ik pre order maar dan alleen waar hij het gunstigst geprijsd is of voor de extra dlc die je erbij krijgt maar dan let ik nog steeds op de prijs.

  3.   
    3333/3333's avatar

    Game mania is een rotwinkel, kun je beter bij uit de buurt blijven. Heb wel eens een pre-order geplaatst en vervolgens niet de beloofde dlc gekregen, oplichters zijn het.

  4.   
    Kill Gamer 01's avatar

    E Rommel schreef, "Game mania is een rotwinkel, kun je beter bij uit de buurt blijven. Heb wel eens een pre-order geplaatst en vervolgens niet de beloofde dlc gekregen, oplichters zijn het."

    Niet zo zeiken E Rommel, ik heb er de afgelopen jaren een stuk of 40 pre-orders geplaatst en heb twee keer wat niet gekregen. Bij The Darkness II limited edition kreeg je een steelcase, maar die was helaas uitverkocht. Echter maakten ze het een week later goed door mij een gelimiteerde poster koker van The Darkness II te geven. De reden was omdat ik te laat was met pre-orderen en zoiets kan wel eens gebeuren. Ze hebben niet oneindig veel goodies/blaadjes met DLC codes. Afgelopen week kreeg je een Game Mania WK muts bij elke aankoop, ze gaven mij deze niet totdat ik ernaar vroeg, het kan zijn dat het personeel niet 24 uur per dag onhoudt dat hij deze muts gratis moet weggeven, het personeel zijn ook gewoon mensen. Als je er gewoon naar vraagt dan is het of op of zijn ze het vergeten te geven. Het enige nadeel aan Game Mania is dat ze altijd voor de hoofdprijs gaan voor een game op release.

  5.   
    WesterW's avatar

    Ik zie hier dus echt totaal niet het nut van in…