Tom & Peter’s Hot Koffie Show: Wordt Assassin’s Creed uitgemolken?

In Tom & Peters Hot Koffie Show behandelen we elke donderdagavond een nieuwe stelling. Dit leidt vaak tot een hevige discussie tussen beide heren, die afgewisseld wordt door slap gelul en grappige filmpjes. We willen jullie echter bovenal de kans geven om mee te praten! We horen dan ook graag wat jullie vinden van de stelling van deze week:

Assassin’s Creed begint steeds meer uitmelkerij te vertonen.

  1.   
    HWSHHZ's avatar

    Bedankt voor het behandelen van mijn stelling! πŸ™‚

    Even een puntje voor Tom, bij 4:30 min geeft Tom aan dat de stelling zegt dat Assassins Creed wordt uitgemolken, maar
    onder mijn ingezonden stelling stond toch egt dat ik het daar zelf niet mee eens was… πŸ˜‰
    Maar dat had dus niet bij de stelling kunnen staan, anders klopt de stelling niet meer, dus eigenlijk lul ik hier maar weer slap uit mn nek… πŸ˜›

    +1 voor Peter, ben ook een groot fan van Ubisoft, vooral Assassins Creed! πŸ™‚

    Groeten van Hans Worst Super Hans Hans Zzze πŸ˜€

  2.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Weer een leuke Hot Koffie show!

    0:25 min haha, ik had echt geantwoord!

    01:11 min Die tussenfilmpjes maken de Hot Koffie show juist de Hot Koffie show! Dit hadden jullie daarvoor nooit eerder in een video gedaan, dit is vernieuwing in GN video content, dus GN video content wordt sowieso al niet uitgemolken haha!

    01:59 min Met die stelling ben ik het ook eens! Als je kijkt naar GN in 2004 naar 2009, dan is de site echt behoorlijk gegroeid en veranderd en van 2009 naar 2014 zijn jullie steeds beter geworden met video content en GNR!

    09:50 min Dus Tom heeft alleen de eerste Assassin’s Creed gespeeld en zegt dat hij er niets mee heeft? Ga een stukje van deel 2 en deel 3 spelen en oordeel dan pas of je het wel of niets vind. πŸ˜‰

  3.   
    jarnovk's avatar

    Nieuwe stelling: Er moeten meer oude game’s geremaked worden.
    Voorbeeld: Pokemon Ruby en Sapphire die worden geremaked naar Omega Ruby en Alpha Sapphire.

    Ik was het eens met de reactie over de oude tussenstukjes maar de nieuwe geacteerde tussenstukjes zijn leuk.
    Houd deze en misschien zelfs 1 of 2 meer per filmpje maar maak het niet te gek. πŸ˜›

  4.   
    Musicman88's avatar

    Aan de tussenfilmpjes moet je idd niets gaan veranderen, dat maakt juist de T&PHKS.

    Uitmelken, als iemand dit uitmelken vindt dan is GTA ook uitmelken, dan zijn alle WWII games ook uitmelkerij.

    AC pakt zoals Tom zegt gewoon steeds weer een nieuw deel uit de geschiedenis op. Wordt er heel veel aangepast aan de gameplay, nou dat valt idd best mee. Misschien dat als de game niet ieder jaar uitkomt dat je daar wel iets drastisch nieuws mee kan doen. Maar ik vind het ook niet erg als AC ieder jaar uit komt.

    Stelling: Games die gerealiseerd moeten worden d.m.v. kickstarters zijn gedoemd te falen.

  5.   
    Noice!'s avatar

    Normaal zou ik een lang betoog houden over Ubisoft en haar games, maar gelukkig heeft iemand 2 weken terug mijn gevoelens perfect verwoord in een review van “Ubisoft the game”. Aanradertje: http://games.on.net/2014/06/ubisoft-game-the-review/

  6.   
    nick1295's avatar

    Ondanks dat de AC lijn uitgemolken wordt heb ik er geen probleem mee. Zolang het een goede game blijft vind ik het best.

  7.   
    cookymonster's avatar

    zeer leuke stelling deze week πŸ™‚

    ik heb persoonlijk het gevoel dat assassin’s creed games idd uitgemolken worden maar dat ze in vergelijking met andere uitgemolken games toch duidelijk de beste en nog ‘meest vernieuwend’ zijn πŸ˜›

  8.   
    Leukste's avatar

    Eerst lijkt het of Daniel mishandeld is door Peter en nu is hij pimp/pooier? Wat heeft de E3 met je gedaan Peter?:o
    (grap natuurlijk)

    Zo te zien zat er deze Hot Koffie Show cafeΓ―ne in de koffie, want de Show was zeer energiek. Al lijkt het me geen goed iets om je gelijk te gaan halen voor de camera waar Peter bij is. Daar komen nare dingen van. πŸ™„

    Stelling: Een Season Pass is pas van toegevoegde waarde als deze ook werkelijk de beschikking geeft tot alle te verkrijgen dlc van de game.
    (Niet dat er naast de Season Pass ook nog dlc content gekocht dient te worden voor extra content, dubbel betalen dus.)

  9.   
    Supermanneke's avatar

    Persoonlijk vond ik deel 1 en 2 (met de vele uitbreidingen/spinoffs) van AC echt heel vet… Maar deel 3 en 4 waren dan weer wat minder. Ik kijk wel uit naar Unity, terwijl ik dat bij 3 en 4 niet had. We zullen zien hoe lang het nog mensen blijft boeien, maar de verandering van setting maakt het telkens toch wel leuk om het te spelen.

    Stelling: Als mensen minder moeilijk hadden gedaan over het always-online concept toen de Xbox One werd onthuld, was het misschien wel de echte next-gen console geweest en minder een flop. Dit door middel van cloud computing (https://www.youtube.com/watch?v=QxHdUDhOMyw).

  10.   
    Goregash's avatar

    Elke AC game tot nu toe had iets toe te voegen voor de echte fan. Echt uitmelken is het niet, want mensen worden al sinds deel 1 opgezogen in een verhaal. Dit verhaal heeft zich verspreid van deel 1 t/m deel 3. Net als bijvoorbeeld LotR, Harry Potter, Twilight etc. Mensen willen dat verhaal weten, ze moeten de rest weten en het einde zien. Dus elk jaar een nieuw deel is in vele gevallen gewoon een verademing. Eindelijk weten hoe het verder gaat.

    Elk deel speelde ook in een andere tijd, plek en met een nieuw character. Vaak was hier en daar wat wapens gewisseld en grafisch werd het steeds meer opgepoetst.

    In AC 4 begint eigenlijk een nieuw verhaal op de achtergrond waardoor mensen weer nieuwsgierig worden. En zo begint de reeks opnieuw. Nieuwsgierigheid, nieuwe games met meer verhaal en je hebt jaarlijks releasen. Unity gaat verder ook met vernieuwen. Betere graphs, nieuwe combat style en MP co-op missions.

    Dus om je heel eerlijk te beantwoorden of AC wordt uitgemolken? Nee.

    Uitmelken is weinig moeite doen voor een game en elke keer een nieuwe release plaatsen. Neem een C.O.D. of BF bijvoorbeeld. Die games worden wat opgepoetst. Nieuwe maps toegevoegd en wat wapens. SP is vaak stom, suf en wordt door meeste gamers overgeslagen. Dus de focus ligt op de mp. Maar zal altijd hetzelfde zijn als voorgaande delen.

    AC is daarin echter compleet anders, daar draait het om de story, de characters en de rode draad achter alles. De SP is leidend en een jaarlijks release is daarom erg goed. Men kan elk jaar het verhaal verder ervaren en dat maakt het juist weer goed.

  11.   
    Zeeha's avatar

    Toffe stelling, interessante discussie πŸ™‚

  12.   
    Ryan2000's avatar

    Stelling: sommige game’s komen te snel achter elkaar?