Dragon Age: Inquisition heeft 40 verschillende eindes

Vorige week liet Dragon Age-producent Cameron Lee via Twitter enthousiast weten dat Dragon Age: Inquisition maar liefst 40 verschillende eindes zal bevatten. Uitvoerend producent Mark Darrah voegt hier echter al snel de voetnoot aan toe dat deze eindes niet volledig uniek zijn en dat we dus vooral te maken zullen krijgen met kleine variaties binnen een bepaald aantal eindscenario’s.

Het lijkt erop dat Lee een beetje te snel is geweest in zijn grootse bewoordingen. Zie hieronder het bericht van Lee en de toevoeging van Darrah:

Vanaf 10 oktober zullen erachter komen over hoeveel eindscenario’s Dragon Age: Inquisition werkelijk beschikt. Dan verschijnt de game namelijk voor de pc en old- en new-gen consoles.

  1.   
    ChrisBoers's avatar

    Prima, 1 einde is voor mij genoeg. Anders moet ik weer hele stukken opnieuw gaan spelen om de overige einden te kunnen zien. Variaties obv eerdere beslissingen is dan wel weer prima ๐Ÿ˜‰

  2.   
    Dynastickiller's avatar

    Dus peter jij gaat het spel 40 keer spelen voor alle eindes? Haha ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜‰

  3.   
    nuclearnemo's avatar

    Das best veel. Als je daar ook nog allemaal achievements voor krijgt ben je nog wel ff bezig…xD En ik zal ze allemaal wel willen zien….dus dit spel gaat me veel tijd kosten..xD

  4.   
    Tom's avatar

    Ik kan me nog herinneren dat men ooit iets soortgelijks beweerde over Fallout 3…

    Hoeveel eindes had die ook alweer?

  5.   
    Leukste's avatar

    Zolang de keuzes niet alleen maar in het laatste gedeelte van het verhaal worden gedaan voor een ander einde(BF4 en toch ook wel Game of Thrones) vind ik het prima.