Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Video Preview: Evolve

Evolve doet iets nieuws, namelijk 4 spelers tegen één monster, ook bestuurd door een menselijke tegenstander. Hoe pakt dit uit? Hoe moeilijk is het en hoe verslavend? Wij zochten het uit op de E3!

  1.   
    Leon 2.0's avatar

    Heb echt enorm veel zin in Evolve! 🙂 Vele uren met Left 4 Dead vermaakt en dit oogt/klinkt echt als een hele toffe opvolger hiervan.

  2.   
    Leukste's avatar

    Ik heb een tournament van Evolve gevolgd. Het zag er best wel tof uit. Alleen vond ik wel dat de cooldown van de revive van Lazarus redelijk kort was en dat de cloaking cooldown ook wel weer snel gebruikt kon worden als medic. Verder nog wel gezien hoe de wildlive een hele hunter squad uitroeide en zo het monster een game won. Maar ondanks de kans dat de wildlive de hunters kan doden vind ik dat er toch nog enige onbalans is waar gewerkt aan kan worden.

    Verder zag ik in het tournament nogal wat verrassende keuzes van het monster en ook van de Hunters. Dit zal ongetwijfeld ook te maken hebben met ervaring zoals jullie al aangeven. Maar hoop dat het er niet op uitdraait dat mensen gaan lopen ragequitten, omdat een teamgenoot zijn/haar class nog aan het ontdekken is. Dat zal de game niet goed doen.

  3.   
    thijsknvb's avatar

    ”Leon 2.0″ schreef, "Heb echt enorm veel zin in Evolve! 🙂 Vele uren met Left 4 Dead vermaakt en dit oogt/klinkt echt als een hele toffe opvolger hiervan. "

    yeah ik heb precies hetzelfde !! 😆

  4.   
    Thijs.'s avatar

    had me er zelf een heel ander beeld bij, dacht eigenlijk dat het meer left4dead3.0 werd, gelukkig is het toch echt iets nieuws, gaaf hoe je het monster kunt spelen en ‘upgrade’

    super veel zin in!

  5.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Lijkt me een erg toffe next-gen multiplayer game. 😀