Dead Island 2 onthuld op Sony’s E3-persconferentie

Zojuist werd de eerste cinematic trailer van Dead Island 2 onthuld op Sony’s persconferentie voorafgaand aan de E3. Net als bij de eerste Dead Island het geval was, is er weer sprake van een prachtige uitgekiende CGI-trailer. Deze verschijnt uiteraard zo snel mogelijk ook op GamersNET.nl, al loopt onze trailermodule momenteel al overuren te draaien. Even geduld alstublieft…

Met de zojuist getoonde trailer is Dead Island 2 officieel onthuld, hoewel het hier de Sony media briefing betreft, werd er niet gesproken over een PlayStation exclusive. Wij bij GamersNET gaan ervan uit dat de nieuwe coöperatieve zombie-survival game naast de PlayStation 4, dus ook de Xbox One en pc aan zal doen.

Zijn we al een beetje op aan het warmen voor een nieuwe Dead Island, of doen de voorgaande (soms wat buggy blijkende) delen je afwenden van de serie in zijn algemeen? Laat van je horen over de game in de reacties!

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Wow… wie had dat gedacht?!?? (opnieuw) 😮

  2.   
    Goldcobra's avatar

    Ik moet zeggen dat ik niet echt onder de indruk was van Dead Island 1. Dead Island Riptide heb ik overgeslagen, maar misschien geef ik deze wel een kans.

  3.   
    Carcass's avatar

    Deel 1 viel me destijds zwaar tegen. Ik hoop dat dit deel wel doet wat ik van deel 1 verwachtte.