Dead Island 2 nog steeds in ontwikkeling

Dead Island 2 is nog steeds in ontwikkeling, zo laat Deep Silver weten. Met de komst van de mobiele game Dead Island: Survivors zijn gamers zich toch gaan afvragen hoe het er met het officiële tweede deel van Dead Island voor staat, maar we kunnen de game dus nog steeds verwachten.

Het spel werd in 2014 aangekondigd en vorig jaar nog meldde Deep Silver dat Dead Island 2 nog altijd in de maak is. En ook nu weer krijgen we dit te horen, met als aanvulling dat we later meer te horen krijgen, aldus het Twitter-account van Dead Island.


De ontwikkeling van de zombiegame is al jaren een rommeltje. Ontwikkelaar Techland zag af om het tweede deel te maken en in plaats daarvan ontstond Dying Light. De ontwikkeling werd overgedragen aan Yager, die op den duur ook van de game werd afgehaald en inmiddels heeft Sumo Digital het project in huis.

Dead Island 2 staat gepland voor een release op PlayStation 4, Xbox One en pc.

 1.   
  MaTriXX's avatar

  Ik vond de trailer uit die tijd en nu nog steeds geweldig.

 2.   
  TekkieD's avatar

  Af en toe een beetje warm houden zodat het niet in vergetelheid raakt. 8)

 3.   
  Tom's avatar

  Gezien THQ Nordic wel toegezegd heeft volop aanwezig te zijn op Gamescom, lijkt dat me ook absoluut geen verkeerde plek om weer eens een teken van leven af te geven. Teasertje, trailertje misschien? In ieder geval iets dat insinueert dat dit spel terug kan komen uit de dood.

 4.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  jij zegt het tom hoelang zijn ze al niet bezig aan Deel 2

 5.   
  tranceguy's avatar

  Natuurlijk is het nog steeds in ontwikkeling, gaat gewoon komen.