Nieuwe trailer en releasedatum Dragon Age: Inquisition onthuld

Zojuist toonden we jullie al het packshot van Dragon Age: Inquisition, nu komt er echter nog meer Dragon Age-nieuws vers van de pers rollen. BioWare heeft namelijk eindelijk de releasedatum van de roleplaying-game bekendgemaakt.

Vanaf 7 oktober zal Dragon Age: Inquisition in de winkel liggen voor PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en pc. Met deze onthulling begint 7 oktober 2014 voor veel gamers een dag te worden die gemarkeerd zal zijn in de agenda. Niet alleen verschijnt Dragon Age: Inquisition op die dag, ook Aliens: Isolation én Middle-earth: Shadow of Mordor liggen vanaf 7 oktober in de winkels.

Naast deze onthulling hebben we echter nog meer leuks in huis voor de Dragon Age-liefhebbers want naast de releasedatum en boxart, heeft BioWare ook nog eens een gloednieuwe trailer van de game vrijgegeven.

 1.   
  Migueltje's avatar

  7 oktober will be a good day

 2.   
  fdennis's avatar

  Blijft voor mij het kleinere broertje van the Witcher. Des al niet te min kijk ik wel erg uit naar deze game. Zeker omdat het net als de Witcher 3 ook een volledige open wereld game gaat worden. En dat maakt deze game voor mij zeer interessant.

 3.   
  Hitman047's avatar

  Alien: Isolation, Middle-earth: Shadow of Mordor en Dragon Age: Inquisition verschijnen dus allemaal op dezelfde dag. Batman komt een week daarna uit, en dan hebben we nog een heel stel najaars-toppers die nog van een releasedatum voorzien moeten worden.

  Oktober gaat een prima maand worden. 😉

  (Of er volgt weer eens massaal uitstel…)

 4.   
  Daniel Z's avatar

  Na deze trailer heb ik toch veel zin gekregen in Dragon Age: Origins. Vond de demo op de PlayStation 3 verschrikkelijk, maar op de pc zou de game veel beter zijn, dus ik ga me er misschien aan wagen.

 5.   
  BABI-PANGPANG's avatar

  De eerste is vet, maar blijf ver uit de buurt van de tweede want man, man, man wat zuigt die game..

 6.   
  ShadyXL's avatar

  BABI-PANGPANG schreef, "De eerste is vet, maar blijf ver uit de buurt van de tweede want man, man, man wat zuigt die game.."

  Ik vond het juist een toffe spel. 2 weken geleden nog opnieuw gespeeld.