Nieuwe Batman-game wordt volgende week onthuld?

De Nederlandse gamejournalist Jan Meijroos liet een kleine maand geleden weten dat hij op bezoek was bij Rocksteady Studios, de ontwikkelaar van de Batman: Arkham-games. Nog voordat hij deze tweets snel verwijderde, meldde hij enthousiast dat de game over een maand officieel onthuld zal worden. Als we recente geruchten mogen geloven, lijkt het erop dat Meijroos de waarheid heeft gesproken.

Onderstaand reclamebord, dat naar verluidt vanaf 3 maart in GameStop-winkels opgehangen zal worden, is uitgelekt op internet. Een medewerker van de winkel gaf aan dat het bord de naam “Zeppelin” met zich meedraagt en neergezet zal worden om Batman-artikelen te promoten.

Sommige mensen suggereren dat Game Informer het nieuwe spel komende week zal onthullen. Dit tijdschrift, dat eigendom is van GameStop, onthult namelijk altijd in de eerste week van de maand zijn cover.

Wanneer de Batman-game zal verschijnen is nog niet bekend, al wijst een uitgelekt screenshot van Gamestops inventaris-database erop dat het spel – net als zijn voorgangers – vanaf oktober in de winkels ligt. Voor oktober staat namelijk een nog niet onthulde game in de releaselijst.. Dit kan natuurlijk ook een totaal ander spel zijn, maar het is wel toevallig dat dit screenshot tegelijkertijd met het bord uitlekt.

Volgende week kunnen we jullie vertellen of er echt een nieuwe Batman-game op komst is, of dat we te maken hebben met een storm in een glas water. Houd GamersNET dus goed in de gaten.

  1.   
    MisterMDW's avatar

    Jaaaaa !!! ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜†

  2.   
    H4RDSTYLE's avatar

    Alweer en batman game? Uitmelken much? ๐Ÿ˜•

  3.   
    djTheHague's avatar

    Maakt mij niet zoveel uit dat ze het uitmelken, als er van deze nieuwe game maar een goede next-gen versie komt!

  4.   
    H4RDSTYLE's avatar

    djTheHague schreef, "Maakt mij niet zoveel uit dat ze het uitmelken, als er van deze nieuwe game maar een goede next-gen versie komt!"

    Ik ben het wel eens dat als het echt een goede, next gen game wordt, dat het dan nooit verkeerd is.
    Ben alleen bang dat het de cod kant op gaat. Veel games zonder vernieuwing.
    De laatste batman game was ook al niet echt vernieuwend te noemen.