Is Batman: Arkham Origins-ontwikkelaar bezig met een Superman-game?

Ontwikkelaar Warner Bros. Montréal kennen we vooral als de studio achter Batman: Arkham Origins. Inmiddels is het alweer bijna twee jaar geleden dat die game verschenen is en dat betekent dat Warner Bros. Montréal ondertussen al de nodige ontwikkeltijd in een nieuw project heeft kunnen steken. Onlangs werd al bekend dat deze studio verantwoordelijk zal zijn voor de Batgirl DLC van Rocksteady’s Batman: Arkham Knight, maar voor de circa 400 man-tellende ontwikkelaar zal dat weinig meer zijn dan een zijproject.

Eerdere geruchten wezen erop dat Warner Bros. Montréal bezig zou zijn met een ‘Suicide Squad’-game, maar een nieuwe uitgelekte afbeelding, mocht hij echt blijken, laat er geen twijfel over mogelijk dat de studio werkt aan een ander project in het DC-universum. De onderstaande afbeelding laat namelijk niets minder dan een Superman-game zien.


Hoop jij dat Warner Bros. Montréal bezig is met een Superman-game? Of zie je toch liever een nieuw Batman: Arkham-deel, Suicide Squad-game of nog iets anders van deze ontwikkelaar?

 1.   
  TinusGN's avatar

  Mij maakt t niet uit, ik ben toch niet zo’n fan van superhelden games zoals batman of superman

 2.   
  Sa.'s avatar

  Ik hoop zo erg dat Rocksteady en WB Games elkaar gaan afwisselen/aanvullen en samen een jaren lang durende DC game serie op de markt zetten! Batman is afgesloten nu, 3 prachtige games met een (relatief aan de serie, op zich zelf ook gewoon een goede game) wat mindere prequel.

 3.   
  aapiebryan's avatar

  batman v superman

 4.   
  StroopKonijn's avatar

  Krijgen we dan ook een supergirl dlc? #whywouldyouchangesomethingifitworks 🙄

 5.   
  Migueltje's avatar

  ik hoop dat als ze een supergame maken dat ze die gaan doorspelen naar rocksteady. De enige ontwikkelaar tot nu toe waar een superheld tot zijn recht is gekomen verhaal- en gameplaywijs

 6.   
  Johnny1995's avatar

  ik zou erg graag een arrow game zien, die net zo goed zal zijn als de arkham games.

 7.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Hopelijl gaan ze nou niet elk jaar een nieuwe superhelden game uitpoepen