Is Batman Court of Owls onderweg?

Het is deze week 80 jaar geleden dat Batman het levenslicht zag en dat wordt op veel plekken uitgebreid gevierd. Niet alleen is er een Fortnite-event gaande en kun je de Batman Arkham-games gratis binnenhalen via de Epic Game Store, ook heeft WB. Montreal van zich laten horen (via Videogamer). De ontwikkelaar achter Batman: Arkham Origins heeft een op het eerste gezicht nietszeggende tweet geplaatst met daarin een Bat Signal op een kantorenpand. Echter, er wordt drie keer een logo getoond van de Court of Owls. In de franchise is dit een geheime organisatie van rijke families die onder andere op zoek is naar onsterfelijkheid.

Op de tweet werd gereageerd door niemand minder dan Scott Snyder, de bedenker van de Court of Owls. Hij tweette Wait for it… #bewarethecourtofowls! De tweet werd snel weer verwijderd, wat alleen maar meer ruimte biedt voor speculatie. Zal de nieuwe Batman-game van WB. Montreal draaien om deze geheime organisatie? Dick Grayson, die we kennen als de eerste Robin, Nightwing en later de nieuwe Batman, is in de comics zeer betrokken bij deze organisatie en dus zou het zomaar kunnen zijn dat deze game zich na Batman: Arkham Knight afspeelt met Grayson als nieuwe Batman.

Tot nu toe zijn het echter geruchten, zoals eerder ook gespeculeerd werd dat WB Montreal al lang met een nieuwe Batman-game bezig is. Hoewel Batman Arkham Origins niet gezien wordt als de beste Arkham-game, is het voor fans wel fijn om te weten als er in ieder geval één studio bezig is met de super-miljonair. Het is op dit moment overigens ook nog niet bekend waar de studio achter de andere drie Arkham-games; Rocksteady, mee bezig is.

Wat wil jij zien in een nieuwe Batman-game? Laat het ons weten in de reacties.

  1.   
    the ultimate gamer boss's avatar

    ik denk het wel✌