Pas over een paar maanden nieuwe info over De Sims 4

De laatste uitbreiding van De Sims 3 is al een tijdje geleden verschenen en dus begint nu het lange wachten op De Sims 4. Deze game is in mei 2013 aangekondigd, maar tot nu toe hebben we vrij weinig nieuws gekregen over deze game, behalve dan dat deze niet meer in het fiscale jaar van 2014, maar in dat van 2015 zal verschijnen. Dit houdt in dat De Sims 4 sowieso niet voor eind maart 2014 zal verschijnen.

Het lijkt erop dat de fans voorlopig nog zullen moeten wachten op nieuws over de game. Martin Bilello, Audio Engineer binnen het ontwikkelteam voor De Sims 4, gaf namelijk via Twitter als volgt antwoord op de vraag wanneer we meer te horen krijgen over De Sims 4.

I know you want more info, and I promise that it’s coming soon. Give us a few more months! 🙂
Het zou dus goed kunnen zijn dat we pas meer horen over De Sims 4 tijdens de E3, die begin juni plaatsvindt. Een andere mogelijkheid zou zijn dat we meer info krijgen tijdens een van de Live Broadcasts over De Sims die eens in de zoveel tijd worden uitgezonden via YouTube.

 1.   
  G-6's avatar

  Ik hoop dat ze dan wel laten zien wat er nieuw is bij de Sims 4, bij de dingen die EA tot nu heeft laten zien heb ik meer het idee dat het De Sims 3 is met iets uitgebreidere opties dan daadwerkelijk een nieuw deel. (of ik heb het gemist)

 2.   
  Majo's avatar

  ”G-6″ schreef, "Ik hoop dat ze dan wel laten zien wat er nieuw is bij de Sims 4, bij de dingen die EA tot nu heeft laten zien heb ik meer het idee dat ze De Sims 3 iets hebben uitgebreid dan dat ze echt een nieuw deel aan het maken zijn . (of ik heb het gemist)"

  Tot nu toe hebben ze natuurlijk nog niet heel veel laten zien, maar hetgeen wat echt nieuw is, is natuurlijk het hele systeem met emoties. Hoewel ik daar ook nog niet genoeg van heb gezien om er echt iets zinnigs over te zeggen, is het concept wel heel tof.

 3.   
  G-6's avatar

  Majo schreef, "

  ”G-6″ schreef, "Ik hoop dat ze dan wel laten zien wat er nieuw is bij de Sims 4, bij de dingen die EA tot nu heeft laten zien heb ik meer het idee dat ze De Sims 3 iets hebben uitgebreid dan dat ze echt een nieuw deel aan het maken zijn . (of ik heb het gemist)"

  Tot nu toe hebben ze natuurlijk nog niet heel veel laten zien, maar hetgeen wat echt nieuw is, is natuurlijk het hele systeem met emoties. Hoewel ik daar ook nog niet genoeg van heb gezien om er echt iets zinnigs over te zeggen, is het concept wel heel tof."

  Dat hele systeem met emoties is naar mijn weten ook echt het enige nieuwe aspect dat overigens wel goed kan gaan uitpakken als ze het goed aanpakken, maar dat is denk ik wel iets wat zich echt in de game moet gaan bijwijzen en niet met woorden.

 4.   
  fdennis's avatar

  Waarom is dit nieuws op Gn. De Sims kun je toch niet meer een game noemen. Is gewoon een dingetje voor oudere vrouwen. Ik geloof niet dat hier ook maar 1% van alle bezoekers op een Sims 4 zitten te wachten.

 5.   
  Daniel Z's avatar

  Jammer, ben wel benieuwd eigenlijk. Toch wel toe aan iets nieuws na De Sims 3 en ik hoop dat ze veel vernieuwingen brengen in deel vier.

 6.   
  Overload14's avatar

  Ik vind de sims games wel vermakelijk om eens te spelen. Het enige wat ik zo verschrikkelijk vind zijn de uitbreidingspakketen. Je koopt een uitbreidingspakket en dan brengen ze voor de nieuwe sims games praktisch hetzelfde uitbereidingspakket uit ( Seizoenen, huisdieren etc ) Maar dat zal wel aan EA liggen. Maar ik ben ergens wel benieuwd naar wat er ECHT nieuw gaat zijn