Batman: Arkham Origins krijgt mogelijk geen patches meer

Als je Batman: Arkham Origins speelt en bugs in het spel tegenkomt, dan is de kans groot dat je het er maar mee moet doen. Volgens een woordvoerder van ontwikkelaar Warner Bros. Montreal is men zo druk met het werken aan verhalende DLC, dat er geen ruimte meer is om grote patches uit te brengen voor de game. Via het officiële forum melden fans nog altijd diverse bugs, in de hoop dat een toekomstige patch ermee zou afrekenen.

Mocht er ooit nog een patch gaan komen, dan is dat om echt grote problemen te verhelpen. Bijvoorbeeld bugs die de progressie in de game verstoren. In een verklaring laat men weten:

The team is currently working hard on the upcoming story DLC and there currently are no plans for releasing another patch to address the issues that have been reported on the forums. If we do move forward with creating a new patch, it will try to address the progression blocking bugs for players, not the minor glitches that do not prevent one from continuing to play. The issues that are not progression blockers will unfortunately no longer be addressed. We apologize for any inconvenience this has caused for some of you, and want to thank you for having been patient.

  1.   
    ShadyXL's avatar

    Ik vind het belachelijk. Zorg er maar eerst voor dat het spel zelf zo min mogelijk fouten heeft voordat je überhaupt begint aan een DLC.

  2.   
    Leukste's avatar

    ShadyXL schreef, "Ik vind het belachelijk. Zorg er maar eerst voor dat het spel zelf zo min mogelijk fouten heeft voordat je überhaupt begint aan een DLC."

    Inderdaad. Als je DLC boven een goed werkende game hebt staan ben je diep gezonken.

  3.   
    DeAdSeYe's avatar

    Precies, dit is echt belachelijk. Als je een game uitbrengt verwacht ik ook support erbij. Maar nu richten ze zich op betaalde DLC en geen patches meer. Dit neigt meer naar een studio die al te graag naar geld grijpt en niet hun producten onderhouden zoals het hoort.

  4.   
    firehopper211's avatar

    Ik heb nog weleens op willekeurige momenten gehad, dat het spel vast vroor. Een update was hier voor, maar ik had nog steeds problemen ermee.