Prijsvraag: Vier de verjaardag van De Sims met ons mee!

Deze maand is het zover en wordt De Sims 14 jaar! Om dat te vieren organiseert EA een toffe actie, waarmee je kans maakt op een fotoboek met de mooiste Sims-momenten van Nederlandse gamers en bovenal, de Gamersnetters! Maak een screens van je favoriete Sims-moment, vertel ons waarom dat juist je tofste Sims-moment is en je maakt kans op een epische fotoboek ter waarde van € 50,-. Hierin zijn de favoriete Sims-momenten te vinden van heel veel Nederlandse gamers. Je kunt je Sims-moment mailen naar [email protected].

Om het fotoboek een mooie eenduidige stijl te geven zijn er wel een aantal voorwaarden waar de foto aan moet voldoen. Bij de inzending van je Sims-moment en foto moet je het volgende vermelden om te zorgen dat alles mooi in het fotoboek terecht komt:

– Vermeldt dat je meedoet via GamersNET
– Geef toestemming voor het gebruik van het beeldmateriaal
– Naam
– Leeftijd
– Toelichting bij de afbeelding

Het beeldmateriaal moet minimaal voldoen aan de volgende kwaliteitseisen:
– De afbeelding moet worden opgeslagen op 300 DPI en 100% kwaliteit.
– Bestandsformaat JPEG
– Breedte 110 x hoogte 185 mm of breedte 150 x hoogte 87 mm

Bij GamersNET zullen we ook meedoen aan de actie, zo zal Marjolein ook haar favoriete Sims-moment delen in dit fotoboek.

Je hebt tot 14 februari om je inzending te versturen. Vervolgens wordt uiterlijk drie weken na het sluiten van de actie bekend gemaakt welk moment is gekozen en wie het fotoboek thuis gestuurd krijgt. Daarna zal het fotoboek wanneer het gemaakt is bij de winnaar worden bezorgd.

Heel veel succes!

De algemene voorwaarden voor de actie (dat EA je foto mag gebruiken etc. etc.) zijn hier te vinden.

  1.   
    Ralph P Scene's avatar

    wil wel mee doen alleen al me foto’s staan op me afgepakte com:(