PlayStation 3 en Xbox 360-versie van Evolve nog niet uitgesloten

TIjdens de onthulling van Evolve werd vermeld dat de co-op-game uit zal komen voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Beschik je niet over een gamepc en is de nieuwe generatie consoles jou nog wat te duur? Wellicht kan je dan toch nog aan de slag met de nieuwe game van Left 4 Dead-ontwikkelaar Turtle Rock. Karl Slatoff, topman bij uitgever Take-Two, heeft namelijk laten weten dat het niet uitgesloten is dat de shooter ook naar de PlayStation 3 en Xbox 360 komt.

Slatoff liet dit weten in een gesprek over de financiën van het bedrijf. Het feit dat men het alleen nog maar over de PlayStation 4, Xbox One en pc-versie van de game heeft gehad, hoeft volgens hem namelijk helemaal niet te betekenen dat de game niet naar, of juist wel, de huidige generatie consoles kan komen.

We haven’t really said anything about Evolve but for Next-gen platforms, but that doesn’t necessarily meant that we’re not going on current-gen or that we are going on current-gen, it’s not related at this point. It just says that we haven’t had anything to share.
Wil je meer weten over Evolve? Lees dan onze Fast Forward!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren