Analist voorspelt sequel Red Dead Redemption; mogelijk release al in 2014

Het Amerikaanse Baird Equity Research voorspelt dat we dit jaar nog terug kunnen keren richting het Wilde Westen en de Amerikaanse ‘frontier’, want een vervolg op Red Dead Redemption zou al vergevorderd zijn. De analisten van Baird Equity verwachten dat Take-Two dit jaar nog met grote aankondigingen komt, onder meer omdat men beloftes richting de aandeelhouders waar moet maken.

Naast een nieuwe Read Dead verwachten de analisten ook de release van Grand Theft Auto 5 voor andere platformen, zoals de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Daarbij geven ze aan dat een pc-versie geen grote verrassing meer is, maar dat een formele aankondiging vanuit Take-Two wel kan helpen om de financiële vooruitzichten sterk te houden.

De geruchten over een nieuwe Red Dead-game doen al langer de ronde. Zo zou de game door het leven gaan als Red Dead Rebellion. De tijd zal het leren of het waar is. En of 2014 nog echt haalbaar is voor de game lijkt twijfelachtig, aangezien Rockstar graag uitgebreid de tijd neemt om een game te promoten voor de release.

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Haha grappige man!
  Maar nee, echt niet dat Red Dead Redemption 2 nu al in 2014 kan aankomen.

  aangezien Rockstar graag uitgebreid de tijd neemt om een game te promoten voor de release.

  Precies wat ik wilde zeggen en
  Grand theft Auto V is net uitgekomen, en games zoals Red Read krijgen eerst wat van te voren maanden of zelfs een jaar lang een dikke hype overzich heen voordat de game daadwerkelijk in de winkels komt te liggen.

 2.   
  Ralph P Scene's avatar

  Hoop dat er een vervolg komt. Maar als er een nieuwe game komt was er klein beetje promotie geweest.

 3.   
  ChielB's avatar

  Een release eind 2014 zou qua PR natuurlijk nog prima kunnen als ze de game spoedig onthullen. Al heeft Rockstar toch een voorkeur voor een launch rond april/mei, dus als een nieuwe Red Dead komt wordt dat eerder in 2015.

 4.   
  ShadyXL's avatar

  Ik denk ook eerder dat het in 2015 zal komen. Het zal wel een grote verrassing zijn als het toch wel dit jaar in de schappen komt te liggen.

 5.   
  Majo's avatar

  Een nieuwe Red Dead Redemption is heel tof, maar het wordt ook wel eens tijd voor een nieuwe Bully.

 6.   
  Ralph P Scene's avatar

  bully daar zat ik ook aan te denken.