Rockstar teaset nieuwe Red Dead op Twitter

Een game onthullen met een grote persconferentie en veel confetti? Van Rockstar hoeft het blijkbaar niet. Op hun eigen Twitter-account plaatste de ontwikkelaar simpelweg een rode, gehavende versie van hun logo, en eigenlijk is het voor iedereen al duidelijk. Er staat iets te gebeuren rondom de Red Dead-franchise.

De gehele Twitter-pagina van Rockstar Games lijkt überhaupt al in de ban van de rood-zwarte accenten, die haast opzichtig door willen dringen over een potentieel vervolg (of remake) van Red Dead Redemption. Kijk maar een goed naar onderstaande afbeelding en probeer jezelf daarbij wijs te maken dat je er niet overdreven heet van wordt…


Wat het logo en de bijbehorende stijl op het Twitter-account precies duidelijk moeten maken, daarover laat Rockstar nog geen woord los. Voor velen kan het maar één of hoogstens twee dingen betekenen. Een gloednieuw en derde deel in de Red Dead-serie en/of een remaster van het al ontzettend sterke Red Dead Redemption.

We wachten nog even af op een officiële (en iets duidelijkere) onthulling, maar tot die tijd: speculeer er op los…

 1.   
  Moodey's avatar

  Heb geen behoefte aan een remaster, wel een vervolg.

 2.   
  Tom's avatar

  Ik hoorde iemand op Twitter roepen ‘remaster in november, Red Dead 3 in april’. Klonk lang niet zo verkeerd. Zou best wel een baller move zijn om nog snel op de proppen te komen met een (fatsoenlijke) remaster voor bijvoorbeeld ook pc, die dan ook weer mooi dient als hype-materiaal voor een volgend deel.

 3.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Kan niet wachten om over 2 jaar de reveal trailer te zien

 4.   
  Verluci's avatar

  Tom schreef, "Ik hoorde iemand op Twitter roepen ‘remaster in november, Red Dead 3 in april’. Klonk lang niet zo verkeerd. Zou best wel een baller move zijn om nog snel op de proppen te komen met een (fatsoenlijke) remaster voor bijvoorbeeld ook pc, die dan ook weer mooi dient als hype-materiaal voor een volgend deel. "

  Man als er een remaster voor PC komt is mijn sociale leven ten einde. Wat heb ik een geweldige herinerringen aan die game zeg!

 5.   
  MaTriXX's avatar

  Dat is nou een echte flinke Tease 🙂

  Ben benieuwd, pas nog op de 360 RDR uitgespeeld en was vet, een remaster is leuk maar zie toch liever een volgend deel komen.

 6.   
  Bram_M99's avatar

  Ik hoop op een remaster van GTA V

 7.   
  Tom 2.0's avatar

  Een remaster voor PC zou geweldig zijn. Ik vond de PS3 versie namelijk altijd wat traag werken (ik had een digitale versie via PS plus) en hem lekker HD en 60 fps zou mij misschien wel kunnen betoveren. Iets wat mij destijds niet lukte op de PS3

 8.   
  3333/3333's avatar

  Ik zou nog eerder geld zetten op dat Gary Johnson de volgende POTUS wordt dan dat RDR een pc-versie krijgt.

 9.   
  Neolite's avatar

  Geen pc is GTFO! Daar komen ze nu echt niet meer mee weg.

 10.   
  MC TiM's avatar

  Rockstar en remasters, ja daar kan je wel op vertrouwen als het zo ver komt – denk GTA V, in hoeverre je daar kan spreken van een remaster natuurlijk. Daarnaast staat RDR nog altijd op mijn gigantische backlog, dus laat maar komen.

 11.   
  mitchel1988's avatar

  Hoop zo op een goed nieuw deel in deze serie. Kan weer smullen worden 🙂