Red Dead Redemption HD lijkt in ontwikkeling; onthulling deze week?

Heel veel gamers zien graag een vervolg op Red Dead Redemption, maar er lijkt nu echter een remaster van deze game aan te komen. De Koreaanse website Gamefocus.co.kr wakkert de geruchten aan dat de HD-versie van de cowboy game naar de PlayStation 4, Xbox One en pc komt.

..a remastered version of the 2010 game Red Dead Redemption is coming next year to Playstation 4, Xbox 1 and PC.
Het origineel werd uitgebracht in het Engels met Engelse ondertiteling, de bron meldt echter dat Red Dead Redemption HD gelokaliseerd is voor Korea. Er wordt gezegd dat de game in Korea verschijnt voor de PlayStation 4 en pc, maar dat een Xbox One-versie onzeker is, al bestaat deze wel als we de website moeten geloven.
The game would be getting a full Korean localization this time, as the original game was released with english subtitles and a physical copy of the script translated to korean. While they mention that their source confirmed that the PS4 and PC version would be released in Korea, they weren’t sure about the Xbox 1 version even though it exists.
Gamefocus laat verder weten dat we deze week nog, op woensdag 7 september, een aankondiging kunnen verwachten tijdens de PlayStation Meeting die Sony Interactive Entertainment organiseert. Rockstar zou hier namelijk aanwezig zijn zo gaan de geruchten.
The website also reports that the remaster will be announced this week, with September 7th (Playstation Meeting) being a likely date for the announcement.
Wij wachten gespannen af, want de originele bron is onbekend en het kan een verzonnen verhaal zijn. Woensdag weten we het!

 1.   
  AtomicDogg's avatar

  Ik hoop het zo! Eindelijk een PC versie!

 2.   
  Thijs.'s avatar

  ermagurd, the WoW killer has arrived

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  Dan zal ik hem nu toch voor de pc aanschaffen, als nu op de ps4 aanschaf zit toch altijd aan die console vast.

  Pc heb toch altijd wel, maar goed eerst afwachten.

 4.   
  papa-sef's avatar

  ben dat remake gedoe een beetje zat

 5.   
  sjaak19832015's avatar

  papa-sef schreef, "ben dat remake gedoe een beetje zat"

  Ja en ik ben soortgelijke reacties zat dus waarom reageer je op nieuwsitems als je niks boeiends te melden hebt.

  Nu weer verder on topic. Ik heb deze game met veel plezier gespeeld op de Xbox 360 en een versie op de pc zou voor mij een aankoop zijn waar ik niet over hoef na te denken.

 6.   
  Bram_M99's avatar

  Nog nooit gespeeld dus dat zou erg tof zijn en na al die commotie lijkt het me ook erg logisch.

 7.   
  FireBallz's avatar

  Intens genoten van deze game op mijn trouwe PS3, en als deze game Remastered wordt, dan spring ik een gat in de lucht. Zeker nu ik wel weer zit te wachten op een Sandbox-game van Rockstar.

 8.   
  3333/3333's avatar

  Ik verwacht nog eerder Half Life 3 dan dat Rockstar de moeite gaat doen om RDR naar de pc te porten. Ik zie het niet gebeuren.

 9.   
  PaNNa's avatar

  Laten we dan hopen, hoop doet leven