Bethesda op zoek naar talent voor next-gen RPG

De geruchten rondom Fallout 4 schieten de laatste tijd als paddenstoelen uit de grond en Bethesda zelf gooit nog eens wat extra olie op het vuur. De ontwikkelaar heeft namelijk een vacature geplaatst waarin het laat weten op zoek te zijn naar “getalenteerde programmeurs” voor een RPG die zal verschijnen op zowel de pc als next-gen consoles.

Bethesda schrijft:

Bethesda Game Studios is looking for talented programmers to join our team that is pushing the bleeding-edge of RPG development for the PC and consoles. In this role the Game Programmer will write and develop application specific code based on design requirements. The Game Programmer will work closely with artists, lead engine programmers, designers and producers to implement game features.
Ontwikkelervaring op gameconsoles (zowel current-gen als next-gen) is een pré. Betshda heeft tevens een vacature geplaatst voor de rol van Quest Designer. Deze persoon zal verantwoordelijk worden voor “het ontwerpen en schrijven van verhalen en quests voor toekomstige next generation-producten.”

Ligt het aan ons, of riekt dit wel heel erg naar Fallout 4?

 1.   
  Goldcobra's avatar

  Bethesda Game Studios? Dan is de kans inderdaad groot dat het de nieuwe Fallout wordt. Of ze zijn daar al lang mee bezig en dit is al voor een nieuwe TES (of een nieuwe IP)

 2.   
  xizaaR's avatar

  Goldcobra schreef, "Bethesda Game Studios? Dan is de kans inderdaad groot dat het de nieuwe Fallout wordt. Of ze zijn daar al lang mee bezig en dit is al voor een nieuwe TES (of een nieuwe IP)"

  Zou met geen van deze opties teleurgesteld zijn. Ben al jaren fan van de Fallout en TES series en games die niet van deze reeksen waren zoals Dishonered waren ook steengoeie games. Laat maar komen!

 3.   
  NLkevvNL's avatar

  laten ze maar eerst skyrim .beter ondersteunen.
  en op fallout 4 kan ik wel wachten