Speedrunner volbrengt alle vijf Fallout-games in 90 minuten

Als je met deze hitte even 90 minuten rustig aan wilt doen, dan kan je nu kijken naar een bizarre speedrun. YouTuber tomatoanus heeft namelijk alle hoofdgames uit de Fallout-serie, plus New Vegas, in anderhalf uur tijd uitgespeeld!

Verwacht uiteraard geen relaxed rondje knallen. De gamer in kwestie maakt gretig gebruik van alle glitches en exploits die vandaag de dag in de games aanwezig zijn. Deel 1 en 2 speelt hij in ongeveer 18 minuten uit. Fallout 3 kost hem vervolgens slechts 15 minuten en Fallout New Vegas heeft ook maar 14 minuten nodig om voltooid te worden. De resterende tijd zit in het uitspelen van Fallout 4, wat nog altijd belachelijk snel is.

Bekijk de volledige Fallout speedrun op YouTube.

 1.   
  Tom's avatar

  Best naar eigenlijk dat gasten die n贸g meer tijd in hun spelletjes steken, toch altijd weer iets meer bereiken in hun leven dan ik…

 2.   
  Rolf31's avatar

  Tom schreef, "Best naar eigenlijk dat gasten die n贸g meer tijd in hun spelletjes steken, toch altijd weer iets meer bereiken in hun leven dan ik…"

  Euh wil je daar echt een reactie op? 馃槢

 3.   
  Turk–Life's avatar

  5 games in 90 minuten? Ik game om te genieten en niet om 5 games in 90 minuten te proppen. Dus snap ook helemaal niet wat de nut hiervan is, wat is de toegevoegde waarde hiervan? En dat allemaal door glitches te doen krijg je mijn bewondering al helemaal niet 馃榾

  Maar goed dat is dus mijn mening. Als hij daar blij van wordt moet ie dat vooral blijven doen. Ik heb vooral bewondering voor mensen die een game 100% halen, trofeeen, achievements, platina en dat soort dingen. Daar hecht ik dan meer waarde aan, ieder zijn eigen ding.

 4.   
  tranceguy's avatar

  maar niet zonder trucjes lijkt me want dat kan gewoon nooit.