Bethesda is aan het teasen op Twitch; een nieuwe Fallout onderweg?

Er is iets vreemds aan de gang op Twitch en dan gaat het vooral over het account van Bethesda. Sinds het begin van de avond worden we namelijk getrakteerd op een livestream van een televisie en Vault Boy. Grote ster in de livestream lijkt dus iets omtrent Fallout te zijn.

Er kijken nu ruim een uur, gemiddeld honderdduizend mensen naar deze tease van Bethesda. Maar wat kan het zijn? Fallout 5 wordt natuurlijk genoemd, maar New Vegas 2 lijkt ook geen onmogelijke kandidaat. Of is dit gewoon de aankondiging van Fallout 4 voor op de Nintendo Switch? We wachten samen met jullie af tot we meer weten.

 1.   
  Tom's avatar

  Fallout 4 op Switch zou in dat geval nog wel een van de schraalste follow-ups zijn. Het is eerder duimen voor een Fallout: New Vegas 2 of een andere vorm van een spin-off, desnoods een remaster van Fallout 3 (voor bijvoorbeeld ook de Nintendo Switch).

 2.   
  OnOwned's avatar

  Tom schreef, "Fallout 4 op Switch zou in dat geval nog wel een van de schraalste follow-ups zijn. Het is eerder duimen voor een Fallout: New Vegas 2 of een andere vorm van een spin-off, desnoods een remaster van Fallout 3 (voor bijvoorbeeld ook de Nintendo Switch). "

  Elke vorm van port of remaster zou teleurstellend zijn, als je het zo teaset.

 3.   
  Tom's avatar

  Nee, wacht. Hear me out. Een reboot/remake van de eerste en/of tweede Fallout, 贸贸k voor de Switch.

  Hoe vet zou het zijn om dat kaliber old-skool RPG’s te laten schitteren op de Switch? Neem aan dat dat het niet is, maar desalniettemin lijkt me daar nog aardig markt voor. Octopath Traveler doet immers grofweg hetzelfde; oude JRPG’s, in een nieuw sausje.

 4.   
  Sa.'s avatar

  Wat wel opvalt is dat we een “moderne TV” zien. Je zou bij een Fallout toch eerder denken aan een retro TV, aangezien dat de stijl van Fallout is (alles is soort van blijven hangen in die 50’s stijl, hell, je Pipboy is een soort groot lomp MSDOS-achtig ding). Ik zou dus denken dat achter het bureautje een Switch staat en ze morgen de beelden verder uitzoomen.

 5.   
  420blazeit's avatar

  New vegas 2 zou echt heel nice zijn

 6.   
  Alfa Warrior's avatar

  Guys.. didt is Bethesda, die hebben minimaal 5 jaar nodig voor een nieuwe game (zoals eerder de gevallen).
  Gaat waarschijnlijk om een port van F4, of een of andere mobile game.

 7.   
  MikeGevers's avatar

  Sowieso komt Fallout Shelter naar de Switch 馃槼

 8.   
  mattioza's avatar

  Tom schreef, "desnoods een remaster van Fallout 3 (voor bijvoorbeeld ook de Nintendo Switch). "

  Zou zeker kunnen, Fallout 3 is binnen paar maanden 10 jaar oud.