Evolve verschijnt in de herfst voor PlayStation 4, Xbox One en pc

Begin dit jaar was er een eerste onthulling van Evolve, een nieuwe multiplayer-shooter van ontwikkelaar Turtle Rock Studios. Vandaag heeft uitgever 2K bekendgemaakt dat Evolve in de herfst van dit jaar zal verschijnen voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Ondanks de nog prille aandacht voor Evolve kan de game al op veel enthousiaste volgers rekenen. Niet zo gek ook, aangezien ontwikkelaar Turtle Rock Studios de afgelopen jaren een behoorlijke reputatie heeft opgebouwd met de Left 4 Dead-games.

Met Evolve gaat Turtle Rock wederom voor een toffe, coöperatieve ervaring. Deze keer echter geen zombies die op je afkomen, maar een gevecht tussen 4 ‘hunters’ en één, door een speler bestuurd monster. De hunters spelen in first-person terwijl de bestuurder van het monster de game in third-person beleeft. Naast verschillende classes voor hunters zijn er ook meerdere monsters om uit te kiezen. En alsof die strijd nog niet spannend genoeg wordt, dien je als speler ook rekening te houden met het dodelijke wildlife dat in de omgevingen leeft.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren