Microsoft onthult identiteit eerste bezitter van retail Xbox One

De Xbox One is sinds gisteren in de meeste landen verkrijgbaar, maar dankzij een gunstige tijdzone kunnen inwoners van Nieuw Zeeland al sinds donderdagmiddag met Microsofts nieuwste console aan de slag. In hun land gaf de kalender namelijk als eerste 22 november aan en dat betekent dat Nieuw Zeelanders als eersten ter wereld aan de slag konden met een retail Xbox One.

Dan Livingstone was de gelukkige die als eerste inwoner van Nieuw Zeeland een Xbox One bemachtigde en hij is dus officieel ’s werelds eerste bezitter van een retail Xbox One. Helaas hadden inwoners van de Benelux geen schijn van kans om deze titel te bemachtigen; bij ons verschijnt de console pas volgend jaar. Wacht jij tot 2014? Of ga je de Xbox One importeren? Laat het ons weten in de reacties!

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ik weet niet eens of ik er wel 1 ga halen, ik vind halo wel leuk maar niet noodzakelijk en voor 1 titel ga ik geen console kopen.
    Ik blijf voorlopig wel bij me ps4 als die er is heb nu ps2/xbox gehad en ps3/xbox60 en de xbox stond meeste van de tijd uit.

  2.   
    Jarek's avatar

    ”Carlos0_0″ schreef, "Ik weet niet eens of ik er wel 1 ga halen, ik vind halo wel leuk maar niet noodzakelijk en voor 1 titel ga ik geen console kopen.
    Ik blijf voorlopig wel bij me ps4 als die er is heb nu ps2/xbox gehad en ps3/xbox60 en de xbox stond meeste van de tijd uit."

    Hier hetzelfde, veel mensen vinden dat de Xbox360 betere exclusives had, maar ik had meer met Uncharted, God of War & The last of US dan met Gears of war & Halo.

  3.   
    mmx's avatar

    hoewel ik normaal altijd meedoe laat ik de Xbox one nu staan en ga ik voor de ps4 zo simpel is het .

  4.   
    D_Dog's avatar

    Ik wacht tot 2014, terwijl ik de rest van de wereld uitscheld die een Xbox One heeft bemachtigd. 😡

  5.   
    Hoekies's avatar

    Even verdere reviews lezen en dan waarschijnlijk importeren. Verstandig zou wachten zijn, maar verstandig zijn is niet altijd even makkelijk 😆