Release van de Week: Thor: The Dark World


Een nieuwe filmweek staat altijd garant voor nieuwe films in de bioscoop. Wekelijks behandelen we de release van de week met deze week in de schijnwerpers: Thor: The Dark World. Daarnaast zijn ook de volgende films vanaf vandaag te zien in de bioscoop:

– Blood Ties
– Malavita: The Family
– Thanks for Sharing

Thor: The Dark World ging afgelopen nacht bij geselecteerde theaters in première en wij waren erbij! De nieuwe Marvel-film bevat meer humor dan zijn voorganger en is meer dan een echte aanrader. Thor: The Dark World houdt je op het puntje van je stoel, tot het einde aan toe. Meer over wat wij van de film vonden lees je zeer binnenkort in onze recensie.

In de nasleep van Marvel’s “Thor” en Marvel’s “The Avengers”, vecht Thor om de orde in het universum te herstellen. Maar de wraakzuchtige Malekith keert terug naar dit universum om de duisternis terug te brengen.

Geconfronteerd met een vijand die zelfs Odin en Asgard niet kunnen verslaan, moet Thor beginnen aan zijn meest gevaarlijke en persoonlijke reis. Een reis die hem zal herenigen met Jane Foster en hem zal dwingen alles op te geven om ons allen te redden.

Thor: The Dark World is vanaf vandaag te zien in de bioscoop! Alleen in 3D en IMAX 3D!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren