Informatie over Zelda Wii U pas op E3

Vond je The Legend of Zelda: The Wind Waker HD leuk en aardig maar zit je eigenlijk te wachten op een unieke The Legend of Zelda-game voor de Wii U? Dan zul je nog even langer moeten wachten. Producer van de serie Eiji Aonuma heeft namelijk gesteld dat pas volgend jaar tijdens de E3 in Los Angeles er meer nieuws zal worden vrijgegeven:

I’ll say more at E3 2014.
Één tipje van de sluier wilde hij al wel geven. Zo heeft Nintendo naar de fans geluisterd en zal in tegenstelling tot The Legend of Zelda: Skyward Sword deze nieuwe game wel een echte open-wereld bevatten indien mogelijk:
We’ve heard the complaint about lack of openness from a lot of fans. As we’re deciding what the core gameplay mechanic was, we have that open-world desire at the forefront of our minds, and we’re trying to figure out how to incorporate that as well.
Kun jij nog zo lang wachten of wil je het liefst nu al een originele titel in de The Legend of Zelda-franchise voor de Wii U? Laat het hieronder in de reacties weten.

  1.   
    ckerigon's avatar

    Heb er zeker de volle vertrouwen in dat ninty dit goed gaat aanpakken… Zelda SS viel idd qua openheid wat minder aan dan de andere zelda titels, maar dat neemt niet weg dat SS zeer vertrouwd aan voelde en in mijn ogen gewoon een geslaagde titel was… Ninty heeft nu alles in hun console zitten om de ultieme zelda titel te maken. Wii u tablet voor bijv. items, map etc. Online capaciteiten, HD render power en nog meer.

  2.   
    firehopper211's avatar

    Ik kan niet wachten en ik weet hoe goed Nintendo is in het bewaren van geheimen. 😀

  3.   
    Herry's avatar

    Ik ben niet zo’n fan van verassingen. Gek genoeg was Twilight Princess de eerste Zelda die ik speelde, en ik was meteen verslaafd. Toen ik hoorde dat er aan Skyward Sword gewerkt werd, werd ik behoorlijk ongeduldig en googlede wat af. Uiteindelijk was de verwachting zeer hoog gespannen, en ik denk dat vooral daardoor ik het spel enorm vond tegenvallen. Niet dat ik het slecht vond; integendeel. Ik vond het een geweldig spel, maar het nam me niet mee, zoals TP dat wel deed. Bij SS had ik het gevoel een spel te spelen vanaf mijn bank. Maar bij TP had ik regelmatig het gevoel dat ik alles zelf beleefde. Ook de band, zoals ik die met Midna voelde, kreeg ik totaal niet met Fi.

    Ik hoop daarom dat Nintendo beetje bij beetje toch wat meer gaat vertellen over de nieuwste Zelda. Dat voorkomt tegenvallers. En de spanning om het echt te spelen blijft toch wel. TP vond ik na 4x nog steeds geweldig. En ik hoop dan ook stiekum dat er elementen van TP inzitten. Niet saai rondzweven aan een vogel, maar rondrennen op een paard is veel leuker. En een helper figuur met een eigen karakter… Het zou mooi zijn