Counter-Strike: Global Offensive pro-gamers live te bekijken na update

Een nieuwe update voor Counter-Strike: Global Offensive voegt de optie toe om matches, gespeeld door pro’s en high-ranked spelers, live te bekijken. Valve noemt dit dé kans om te zien hoe de hoogst gerankte spelers de nieuwste Counter-Strike spelen.

Het nieuwe menu van Global Offensive heeft ook de optie om de gamegeschiedenis van de speler te downloaden. Zo kun je dus simpel en snel je eigen manier van spelen terugkijken en beoordelen. Via GOTV kunnen spelers een onafgebroken stream van de ‘best-of-the-best’ live matches bekijken. Tevens lost de nieuwe update een handvol bugs op.

Counter-Strike: Global Offensive’s Operation Bravo aanbieding, een bundel van acht nieuwe mappen en exclusieve wapen-skins, is momenteel te verkrijgen met een korting van 50 procent. De aanbieding is dit gehele weekend nog geldig.

 1.   
  Thijs.'s avatar

  vet (: hoef je dus niks live te recorde voor als je sicke acties maak ^^

 2.   
  3333/3333's avatar

  Nogmaals, die Bravo aanbieding is géén soort van dlc!

  De mappen zijn ook niet nieuw, je kunt ze gratis downloaden. Maar door aan Operation Bravo mee te doen kun je die mappen spelen op officieële servers en dáár kun je dan door random drops die wapens vinden.

  Voortaan iets nauwkeuriger kijken naar nieuws over Steam/Valve, het komt de laatste tijd nogal vaak voor dat er foute nieuwsberichten over Steam op GN staan.

 3.   
  DeAdSeYe's avatar

  E Rommel schreef, "Nogmaals, die Bravo aanbieding is géén soort van dlc!
  De mappen zijn ook niet nieuw, je kunt ze gratis downloaden. Maar door aan Operation Bravo mee te doen kun je die mappen spelen op officieële servers en dáár kun je dan door random drops die wapens vinden.
  Voortaan iets nauwkeuriger kijken naar nieuws over Steam/Valve, het komt de laatste tijd nogal vaak voor dat er foute nieuwsberichten over Steam op GN staan. "

  Er wordt niet echt gesproken over DLC maar het neigt wel die kanten op. Je kunt de mappen inderdaad gratis downloaden, je betaald alleen voor om deze mappen op de officiële servers te spelen.

  Het valt mij ook vaker op dat er dit soort fouten worden gemaakt. Niet alleen op GN, maar ook allerlei andere websites. Maargoed, als de bronnen het fout hebben, dan maakt GN ook meteen deze fout. Meeste media wordt ook 1 op 1 overgenomen.

  Maargoed, ik vindt het persoonlijk niet helemaal schrikbarend. 😀