Enter the Dominatrix DLC voor Saints Row 4 verschijnt deze maand nog

Klinkt “Enter the Dominatrix” jou bekend in de oren? Dat is niet verwonderlijk, want deze DLC zou oorspronkelijk vorig jaar verschijnen voor Saints Row 3. Op het laatste moment besloot THQ echter om de DLC uit te breiden en voor 50 euro in de winkels te leggen onder de naam “Saints Row 4”.

Volition vond het blijkbaar zonde om de naam Enter the Dominatrix nu zonder pardon in de prullenbak te gooien en daarom zal het aankomende DLC-pakket voor Saints Row 4 dezelfde naam met zich meedragen. Onderstaande screenshots tonen wat je zoal kunt verwachten, maar wij kunnen het ook in drie woorden samenvatten: veel buitenaardse absurditeit.

Op 23 oktober organiseert Volition een Q&A-sessie via Twitch, waarbij gamers vragen kunnen stellen over de DLC. Het Enter the Dominatrix-pakket, dat gratis zal zijn voor Season Pass-leden en 6,99 dollar kost voor de rest, is vanaf 23 oktober verkrijgbaar.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    irapi's avatar

    Ik zie geen screenshots 😳 .

  2.   
    ShadyXL's avatar

    Wat? Ik dacht dat SR4 zelf Enter the Dominatrix is (uitgebreide versie met meer content erin). Misschien dat ik het verkeerd had gelezen.

  3.   
    Kill Gamer 01's avatar

    ShadyXL schreef, "Wat? Ik dacht dat SR4 zelf Enter the Dominatrix is (uitgebreide versie met meer content erin). Misschien dat ik het verkeerd had gelezen."

    Nadat Saints Row The Third uitkwam verscheen er een season pass voor die game met extra missies. Nadat alle DLC voor de season pass was uitgebracht werd de Enter the Dominatrix DLC aangekondigd. Toen werd deze gecanceld en er werd verteld dat Enter the Dominatrix DLC Saints Row IV zal worden. Saints Row IV kwam uit en daarin zat uiteindelijk toch geen Enter the Dominatrix. Enter the Dominatrix komt nu alsnog als DLC uit, niet voor Saints Row The Third, maar voor Saints Row IV.