Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Saints Row 4 Gat out of Hell Trailer

Halo Wars speelt zich af vóór Halo 1: Combat Evolved. We schrijven de tijd dat de mensen voor het eerst in aanraking komen met de Covenant. In de Human-campaign krijg jij de “Spirit of Fire”-troepenmacht onder de knoppen, een leger van de UNSC. Daarnaast wordt het ook zeer waarschijnlijk dat er een Covenant-campaign aankomt en dat ze speelbaar zullen zijn in de losse potjes. De game zal zich kunnen inspireren op twee knallers van Halo-titels en een heleboel achtergrondinformatie. Op het gebied van units zien we dan ook veel bekenden uit de shootergames. Scorpion Tanks, Warthogs, Elites, Marines, Spartans, Pelicans, Hunters, Banshees en Scarrabs kwamen langs in de trailer en daarnaast hebben we natuurlijk ook weer de Grunts en de Elites die in de covenantlegers vechten. Daarnaast is men ook van plan om met een serie nieuwe units te komen. Halo Wars moet een meeslepende singleplayermode maar ook een grote multiplayermode gaan huisvesten. Xbox Live is daar een belangrijk deel van. Verwacht dus verhitte strategygames via Xbox Live, maar ook toernooien, clans en downloads. Lees voor meer informatie over Halo Wars ook eens onze Fast Forward! Halo Wars verschijnt 27 februari voor de Xbox 360. Bekijk nu deze derde video diary.

 1.   
  Ralph P Scene's avatar

  ziet er goed uit

 2.   
  TheBestGamer's avatar

  Ik vind wel dat ze niet echt veel inspiratie hebben, eerst sr3, toen sr4 met precies dezelfde map en nu weer deze met precies dezelfde map en andere dingen

 3.   
  Hitman047's avatar

  TheBestGamer schreef, "Ik vind wel dat ze niet echt veel inspiratie hebben, eerst sr3, toen sr4 met precies dezelfde map en nu weer deze met precies dezelfde map en andere dingen"

  Nou ja, Saints Row 4 begon natuurlijk als DLC voor Saints Row 3 (Enter the Dominatrix) en ‘Gat out of Hell’ ís een (standalone) uitbreiding van Saints Row 4.

  Dus op zich is dat dan ook wel weer logisch.

 4.   
  ShadyXL's avatar

  Die armchair is wel vet 😛 Ik hou van Gat <3