Batgirl getoond op nieuwe screenshots Batman: Arkham Origins

De introductie van Barbara Gordon is zeer nabij, want in onderstaande screenshots is onze enige echte Batgirl te zien. Zij maakt de verschijning in de nieuwste Batman-game, Batman: Arkham Origins. De dochter van James Gordon is echter nog niet in haar vleermuizenpakje te zien, maar Batman straalt daarentegen in de andere screenshots.

Batman: Arkham Origins verschijnt op 25 oktober voor PlayStation 3, Xbox 360, pc en Wii U en als Batman: Arkham Origins Blackgate op PlayStation Vita en 3DS.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    DeAdSeYe's avatar

    Arkham Asylum en Arkham City zagen er geweldig uit. Maar dit deel laat wat steekjes vallen met low res textures. Als ik screenshots bekijkt of video’s kom ik regelmatig scene’s tegen waarvan ik denk, dat ziet niet echt op uit.

    Screenshot 1 vindt ik tegenvallen, screenshot 4 valt ook tegen. Screenshot 2 is best wel goed, en de 3de heb ik iets van mwah.

    Begrijp me niet verkeerd maar het wouw gevoel is bij dit deel bij mij weg. Maargoed, het gaat immers om de gameplay en dat zal ongetwijfeld een topper worden!

  2.   
    Daniel Z's avatar

    Dat zal ongetwijfeld komen doordat Rocksteady niet achter deze titel zit, maar Warner Bros. Games. Vooralsnog ziet deze Batman er prima uit.

  3.   
    Sa.'s avatar

    Ben een groot fan van de Games en ik heb ook alle Collectors editions van de vorige delen in huis gehaald, maar deze sla ik denk ik toch over. Niet alleen omdat Rocksteady er niet achter staat, maar ook omdat ze het vertikken om een Next-Gen versie uit te brengen. Dit laatste is nog wel de grootste reden. Ik vind het persoonlijk erg vervelend als games alleen op de Current-Gen uitkomen in de maanden (eind) September en Oktober. Op deze manier is het heel lastig kiezen voor de consument. Als ik net €500 aan de Xbox One (uit Duitsland) heb uitgegeven, sta ik niet echt te wachten op nog eens ca. €100 voor een CE van een game. En daar komt nog bij dat ik het een beetje onnodig vind om een game te kopen en vervolgens alleen maar op de nieuwe Console zit. Battlefield en CoD Ghosts hebben hier al een aantal oplossingen voor gevonden gelukkig. Save games overplaatsen en goeie deals bij Game-Speciaal als je overstapt naar Next-Gen is ontzettend handig. De game zal vast heel leuk zijn en ik vind het ergens ook wel jammer, maar om eerlijk te zijn vind ik het een ontzettend domme stap om de game op 1 generatie uit te brengen.