Geen reclames op Xbox One dashboard

Hier het GamersNET nieuws live uit Keulen. De reclames op het Xbox 360 dashboard zijn toch een heikel punt waar niemand op zit te wachten. Gelukkig hebben we voor de Xbox One goed nieuws. Het dashboard van de nieuwe console krijgt geen echte reclames. Wel zijn er featured knoppen met de nieuwste content waar Microsoft natuurlijk wel geld voor vangt om nieuwe releases in de spotlight te zetten. Wij zien dit echter niet als pure reclame, maar meer als een knop die een dahsboard sowieso moet bevatten.

  1.   
    Lucvz's avatar

    Ik erger me er eigenlijk nooit aan. De reclames zorgen niet voor overlast en komen niet zomaar in beeld ofzo. (Zoals wel eens gebeurd op bepaalde website…, noem geen namen 😀 )

  2.   
    assassin_MKA's avatar

    Ik heb hekel aan reclames. Hopelijk bevat PS4 dashboard ook geen reclames. Reclames over games is nog wel acceptabel.

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ligt er aan ik hoef me er ook niet aan te irriteren ligt er aan wat voor reclames en waar ze staan.

  4.   
    gamepower's avatar

    stoort me niet op de xbox 360, alles blijft zoals gewoonlijk zeer overzichtelijk!
    reclame van games vind net goed, zo zie je eens wat nieuw is

  5.   
    lassieman's avatar

    Ik zit eigenlijk nooit met internet op de 360, dus nooit die reclames gemerkt (kunnen merken). Vind het echt slecht dat dit er wel zat, en ik vind het niet meer dan logisch dat er bij de One geen reclames (meer) zijn.

  6.   
    Rudizo18's avatar

    beter dat i echt klote iritant je betaalt al zat voor je xbox en dan ook nog reclame ik vond het echt kinderachtig op de 360

  7.   
    Free Roamer's avatar

    Op xbox 360 heb ik er geen problemen mee, vind ik wel veel toffer dat het grote vakje iets nieuws toont en ook gemakkelijk te gebruiken vb. GTA V trailers bekijken was superhandig