Gerucht: Releasedatum van Xbox One mogelijk vandaag bekendgemaakt

Het is weer tijd voor baanbrekende geruchten. Het zou namelijk wel eens heel goed mogelijk zijn dat Microsoft vandaag de definitieve lanceringsdatum voor de Xbox One bekendmaakt. Het bedrijf stuurde een uitnodiging per mail en riep daarin aan om mee te kijken met de speciale Gamescom-livestream van vanavond op het Xbox Live Dashboard.

Volgens de mail moet je onder andere voor “echte onthullingen” toch echt bij hun Gamescom-stand zijn. Hoewel het natuurlijk erg onduidelijk is, zal Microsoft ook zijn steentje bij moeten dragen om concurrent Sony bij te benen. Houd GamersNET in de gaten voor actuele bevestigingen of updates over het gerucht.

  1.   
    Goldcobra's avatar

    Daar zullen de Nederlandse Xbox fans weinig aan hebben. Ik las ergens (miss wel hier, geen idee) dat de Xbox One misschien pas eind maar-begin april uitkomt in de landen waarin ‘ie volgend jaar pas uitkomt (incl Nederlands dus)

  2.   
    D_Dog's avatar

    Eind maart – begin april 0_0
    Dat is dan wel een HELE grote fout die ze bij Microsoft hebben gemaakt. Zo’n groot verschil, is gewoonweg niet goed te praten.

  3.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Microsoft heeft vandaag een mail gestuurd naar klanten die de Xbox One via de Microsoft Store hebben besteld. Hierin valt op te maken dat de console nog voor 20 februari in de winkels ligt.

  4.   
    OllieDenZotn's avatar

    Gamer4Ever-NL schreef, "Microsoft heeft vandaag een mail gestuurd naar klanten die de Xbox One via de Microsoft Store hebben besteld. Hierin valt op te maken dat de console nog voor 20 februari in de winkels ligt."

    Dan valt dit volgens mij toch zeer goed mee!

  5.   
    ChielB's avatar

    Gamer4Ever-NL schreef, "Microsoft heeft vandaag een mail gestuurd naar klanten die de Xbox One via de Microsoft Store hebben besteld. Hierin valt op te maken dat de console nog voor 20 februari in de winkels ligt."

    Dat staat er niet letterlijk. Die kortingsbon geldt tot 20 februari en is een “goedmakertje voor nu”. Dat zegt niets over het verschijnen van de console zelf.

    Maar we wachten af. 🙂

  6.   
    gamepower's avatar

    ik hou een naar gevoel aan deze mail! het waren toch2 games!
    ( we heben 2 verrassingen voor je) dus een bon van 25 euro en FIFA 14!! ( game in het pakket)
    waar blijft de 2de game dan! zoals eerder gezegd!
    ik heb bij GM besteld, waar blijft mijn 25 euro, ik zie het al gebeuren dat ik tot april mag wachten enkel voor fifa14! voor 2 AAA titels wil ik wel wachten tot april ( al vind ik dat grillig laat) maar als het enke voor FIFA 14 ( wat trouwens elke xbox one in EU krijgt) ga ik toch bij de release eens de grens over!

  7.   
    SN0WIE's avatar

    Ik heb de mijne uiteindelijk gewoon uit Engeland gepre-orderd. Misschien krijg je hem dan een of twee dagen na release, maar in ieder geval wel in November. Even een stekker converter er overheen en klaar 😀