Onthulling nieuw personage Batman: Arkham Origins nabij

Warner Bros. heeft duidelijke hints laten vallen dat we deze week de onthulling van een nieuw personage voor Batman: Arkham Origins kunnen verwachten. Onder andere via Twitter en Instagram zijn enkele hints gegeven. Het zou gaan om een persoon met psychische problemen, wat er nogal veel zijn in de wereld van Batman. Toch lijken de diverse afbeeldingen te wijzen op de aanwezigheid van Firefly in de nieuwe Batman-game. Firefly maakt in de comics vooral gebruik van vurige valstrikken en explosieven, dus dat belooft nog wat voor Bats.

Eerder werden al Deadshot, Deathstroke, Copperhead en Mad Hatter bevestigd. Helaas werd dit weekend ook duidelijk dat Arkham Origins geen next-gen release zal krijgen. Al werkt Rocksteady volgens de geruchten al aan een nieuwe, next-gen Batman-game.

Naar verwachting zal Warner Bros. tijdens de Gamescom het nieuwe personage bekend gaan maken.

  1.   
    GamerJaime's avatar

    Natuurlijk zijn ze al lang bezig met een nieuwe Next Gen Batman game, die reeks is zo tof en zo succesvol ik kan me niet voorstellen dat Origins de laatste zou zijn. Hopelijk halen ze dan wel weer Kevin Conroy en Mark Hamill terug! Al snap ik ook wel weer als Hamill niet gaat lukken omdat die over een tijdje hoogstwaarschijnlijk bezig zal zijn met de opnames voor Star Wars 7.