Microsoft streamt toch geen Gamescom persconferentie

Gisteren dachten we dat Microsoft toch een persconferentie tijdens de Gamescom ging houden, maar vandaag hebben we te horen gekregen dat dit niet het geval is. Het nieuws dat Phil Spencer een show gaat presenteren is niet onwaar, maar het wordt geen grootse persconferentie en dus ook geen livestream. Zoals we gewend zijn van Microsoft houdt het bedrijf een showcase evenement waar de pers aan de slag mag met de Xbox One en zijn games. Phil Spencer opent het evenement met een kort praatje.

Denk echter niet dat Microsoft niets aan te kondigen heeft, want dat is zeer zeker wel het geval. Als we in de laatste aflevering van Major Nelson’s podcast goed naar de heer Spencer luisteren weten we dat we nieuws krijgen te horen over een unieke Xbox One exclusive, Europa’s grootste franchise en meer. Het showcase evenement zal verder volledig draaien om hands-on tijd voor de pers.

Natuurlijk heeft Microsoft trailers, persberichten en meer klaarstaan die na het evenement vrij worden gegeven. Wat het bedrijf dinsdag 20 augustus allemaal aan gaat kondigen lees, zie en hoor je natuurlijk bij ons op GamersNET, want Tom en Richard zijn met een luisterend oor en gamende handjes op de showcase aanwezig en laten jullie die dag precies weten wat er gebeurt.

Update: Phil Spencer zal ook de openings keynote van de Gamescom presenteren. Hier zal de impact van de next-gen hardware, accessoires en software worden besproken. Onder andere de burgemeester van Keulen Jürgen Roters en Philipp Rösler de Duitse minister van economie en technologie mogen hun zegje doen.

  1.   
    RinusReetRidder's avatar

    Wel jammer maar zolang ze maar toffe dingen gaan aankondigen vind ik het best 🙂

  2.   
    HashtagMcSwag's avatar

    jammer

  3.   
    Rudizo18's avatar

    jammer.. :/
    maar niets aan te doen