ArmA III verschijnt op 12 september

Het langverwachte ArmA III heeft dan toch eindelijk een releasedatum gekregen. Het spel verschijnt volgende maand, zowel in digitale vorm als bij de bekende retailers in ons land. Ook in de retail-versie zullen de campaign levels niet beschikbaar zijn.

De game komt op de markt met de volgende content: 12 singleplayer showcases, 3 faction showcases, 9 multiplayer scenarios, 10 firing drill challenges, meer dan 20 voertuigen en 40 wapens, 5 factions, de scenario editor en modding support. Daarnaast zullen ook de omgevingen van Altis (270 km²) en Stratis (20 km²) beschikbaar zijn vanaf de eerste dag.

Bohemia Interactive kondigde eerder al aan dat de campaign levels verdeelt zullen worden over 3 DLC-episodes. De eerste episode genaamd Survive zal binnen een maand na release verschijnen. De andere twee episodes, Adapt en Win, verschijnen enkele maanden later.

Momenteel heb je nog steeds de kans mee te doen met de beta en voor dezelfde prijs van slechts 24,99 euro de volledige game te bemachtigen. Vanaf de release zal de game over de (digitale) toonbank gaan voor 34,99 euro.

ArmA III ligt vanaf 12 september in de winkel en is ook verkrijgbaar via Steam.

  1.   
    Zannaza's avatar

    Kan niet wachten 😀

  2.   
    Alfa Warrior's avatar

    Momenteel heb je nog steeds de kans mee te doen met de beta en voor dezelfde prijs van slechts 24,99 euro de volledige game te bemachtigen.

    Ehhm, niet op Steam in ieder geval, tijdens de Alpha koste hij dit bedrag maar nu (Beta) is het €34.99,-

  3.   
    DeAdSeYe's avatar

    Het klopt wat Alfa Warrior zegt, in de Alpha koste het spel €24,99. Toen de beta uit was gekomen is het verhoogd naar €34,99, bij release is het advies prijs €44,99.

    Dit is bekent voordat de Alpha van start ging. 🙂

  4.   
    Moon-Hero's avatar

    Damn wat kijk ik uit naar de nieuwe map