ArmA 3 krijgt eerste betaalde DLC

ArmA 3 krijgt vandaag de eerste betaalde third-party DLC, genaamd Global Mobilization – Cold War Germany. Het DLC-pakket voegt een nieuwe campaign in de singeplayer toe en bevat tien missies, zeventien multiplayerscenario’s en meer dan 40 voertuigen. Ook ontbreekt een nieuwe map niet.

In de nieuwe map komen spelers terecht in een zomer- en wintervariant van een stukje Duitsland ten tijde van de Koude Oorlog, waarin 419 vierkante kilometer valt te verkennen. Daarmee is het meteen de grootste map die de game tot op heden kent. Bovendien verschijnen er nieuwe voertuigvariaties, 21 nieuwe wapens en nieuwe skins voor je karakters.

Het DLC-pakket is verkrijgbaar in de officiële winkel van Bohemia Interactive en morgen via Steam.

 1.   
  Alfa Warrior's avatar

  Vanavond al via de Steam Store te verkrijgen, niet pas morgen.

  En ik kijk hier al een tijdje naar uit. Wat wel geinig is, is dat ze het pas een week of 2 geleden aangekondigd hadden.

 2.   
  supergido's avatar

  Rolf, Beste redacteur 2k19.

 3.   
  DeAdSeYe's avatar

  Ik ben benieuwd of ik deze DLC ook gratis krijg van Bohemia Interactive. Normaal krijg ik alle DLC gratis maar nu gaat het om een third-party DLC. Vannacht maar eens kijken als ik terug ben van m’n werk. Nieuwe mappen, wapens en voertuigen zijn altijd welkom.

  De titel vindt ik een beetje raar, moet het niet “Arma 3 eerste betaalde third party DLC” zijn. Nu lijkt het erop dat Arma 3 de eerste officiële betaalde DLC krijgt.

 4.   
  Rolf Maas's avatar

  @supergido: Bedankt! Solliciteer jij ook? 😉

 5.   
  supergido's avatar

  @Rolf Maas: Nu dat er voorzien wordt in mijn Arma 3 behoefte, Misschien niet helemaal correct want zoals aangegeven heeft Arma natuurlijk al verschillende betaalde DLC’s zoals Arma 3 Apex, denk ik dat het niet meer nodig is.

  P.s. Ik zou wel willen, maar kan niet goed typen.