ArmA 3 aankomend weekend gratis te spelen

Aankomend weekend is ArmA 3 gratis te spelen via Steam. Dit alles begint morgen al en duurt tot en met maandag. Daarnaast zijn de game en DLC-pakketten verkrijgbaar met kortingen tussen de 20% en de 66%. Mocht je dit weekend aan de slag gaan met de game en het bevalt, dan gaat al de progressie die je hebt gemaakt mee naar het volledige spel. Dat geldt overigens ook voor je Steam Achievements.

Het gratis weekend start op 14 februari om 19:00 uur en stopt op 18 februari om 19:00 uur. Is dit voor jou een reden om de serieuze militaire shooter een keer te proberen? Laat het vooral weten in de reacties. Wil je precies weten wat de game behelst? Lees ook gerust de ArmA 3 review!

 1.   
  Alfa Warrior's avatar

  Met bijna 3000 uur in het spel kan ik zeggen: het is een absolute aanrader voor de mensen die zoeken naar een leuke, tactische open wereld shooter.

 2.   
  Tadao's avatar

  @Alfa Warrior: Ik zou het niet echt in die lijnen verkopen, maar het heeft zeker immens potentieel met een grote variatie van mods, van Warhammer en Halo tot WWII en de koude oorlog, en voor elk is er nog een community day servers draaiend houd.
  Daarnaast is de campaign zeker uniek en voor de mensen die liever gewoon even schieten zijn er servers met unieke game modes van King of the Hill waarbij je zelf voortuigen kan kopen en 3 facties strijden, of je wilt overleven in de Wasteland, of een officiele game mode zoals Warlord wil spelen, voor de meeste mensen is er iets

 3.   
  Alfa Warrior's avatar

  @Tadao:
  Het is natuurlijk ook volledig afhankelijk in wat voor community je speelt & wat voor game-mode je van houdt.

  Ik zelf bouw missies – co-op scenario’s en speel die dan met zo een 10 andere. Maar ja – sommige houden van TvT, het is allemaal mogelijk.