Microsoft noemt per ongeluk mogelijke releasedatum Xbox One

We weten dat de Xbox One ergens in november gaat verschijnen, maar een precieze datum is nog niet genoemd. Natuurlijk zijn er vele geruchten over de releasedatum te vinden en alle verschillende gespeculeerde data moeten we met een dikke korrel zout nemen. Vandaag kunnen we weer een nieuw gerucht aan de lijst toevoegen en wel één van Microsoft’s eigen officiële Xbox site.

Op de site (inclusief het Nederlandse deel) wordt er reclame gemaakt voor Call of Duty: Ghosts, opzich niet zo bijzonder. Wat echter meteen opvalt is het feit dat Microsoft naast het packshot van de Xbox One-versie van de game de releasedatum van 5 november noemt. We weten dat de aankomende Call of Duty een launch titel voor de nieuwe console gaat worden en een game kan natuurlijk niet worden gespeeld op een platform die nog niet is verschenen. Het is goed mogelijk dat het hier om een slordige fout gaat. Call of Duty: Ghosts verschijnt immers op 5 november voor de Xbox 360, dus mogelijk is het verkeerde packshot in de spotlight gezet.

Niet alleen de Xbox site maakt deze mogelijke fout, want ook de Canadese Microsoft Store noemt 5 november als de releasedatum voor de Xbox One-versie van Call of Duty: Ghost. Dit geeft het gerucht nog wat extra gewicht. Is 5 november dan toch echt de datum dat de Xbox One gaat verschijnen? We weten het pas zeker als de releasedatum van de nieuwe console officieel bekend is gemaakt.


  1.   
    D_Dog's avatar

    Ik hoop het, dan kan ik gelijk FIFA 14 voor mijn Xbox One aanschaffen. Call Of Duty komt er bij mij immers niet in.

  2.   
    OllieDenZotn's avatar

    Ik wacht sowieso nog even tot er leuke promoties zijn..

  3.   
    gamepower's avatar

    dit zou goed nieuws zijn, lekker vroeg in november, ik had me voorgenomen, dat het ergens op einde van november ging zijn, maar laat maar komen he! 🙂 maar toch twijfel ik aan 5 november, dit is een dinsdag!
    meestal word er op donderdag gereleaset, want dinsdag is net achter het weekend, en dan vermoed ik dat niet alle consoles in de winkel zullen geraken, denk niet dat M$ dit zal kunnen permitteren

    OllieDenZotn schreef, "Ik wacht sowieso nog even tot er leuke promoties zijn.."

    denk dat je dan nog een jaartje zal moeten wachten, dit geduld heb ik niet 🙂

  4.   
    Fabianb's avatar

    Aangezien het er nu nog steeds opstaat zal het wel waar zijn.

  5.   
    Alfa Warrior's avatar

    Nieuws!
    Ze hebben de webpagina veranderd: Website is hier te zien

  6.   
    djTheHague's avatar

    Als dit daadwerkelijk de releasedate wordt hoop ik dat Sony ook in de buurt zit met de datum voor de PS4, kan niet wachten op de GamesCom!

  7.   
    soldierarjan's avatar

    Het zou wel een goede releasedatum zijn zo vroeg in november dan kunnen alle najaars titels op alle platformen tegelijk uitkomen.

  8.   
    Kill Gamer 01's avatar

    ”We weten het pas zeker als de releasedatum van de nieuwe console officieel bekend is gemaakt. ”

    Ik zeg, Gamescom! 🙂

  9.   
    R1chardTM's avatar

    ”KillGamer01″ schreef, "”We weten het pas zeker als de releasedatum van de nieuwe console officieel bekend is gemaakt. ”
    Ik zeg, Gamescom! 🙂 "

    Dat verwachten wij wel ja.

  10.   
    ShadyXL's avatar

    Misschien verschijnt de X One eerder, maar ik kan het ook natuurlijk mis hebben. CoD en X One op dezelfde dag klinkt eigenlijk wel logisch.