Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Batman: Arkham Origins Multiplayer Reveal Trailer

Batman: Arkham Origins krijgt, tegen de verwachting in van velen, een heuse multiplayermodus welke ontwikkeld wordt door Splash Damage. Een eerste indruk van deze modus krijg je middels deze trailer.

  1.   
    gatemaster64's avatar

    met dit soort dingen kan het vaak alleen heel goed uit pakken of juist heel slecht!

  2.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Word er niet veel wijzer van, lijkt veel op een fps.

    Hopelijk zit er een mode in dat de een Batman is en de andere de schurken,
    of moet ik het zo idd zien dat in de trailer word getoond.

  3.   
    MisterMDW's avatar

    Wat ik uit de trailer opmaak is dat je drie teams hebt…
    TEAM 1: Joker en badguys TEAM 2: Bane en badguys TEAM3: Batman & Robin

    Ik denk dat Robin en Batman beide teams uit moeten schakelen terwijl die elkaar uitschakelen en wellicht proberen Batman en Robin uit te schakelen…

    Hoe het ook mag zijn het geeft mij nog niet een gevoel dat ik het daadwerkelijk wil spelen.. Het gevoel dat de singleplayer mij wel geeft 😀 🙄

  4.   
    BABI-PANGPANG's avatar

    Ik denk dat het een beetje gaat lijken op Sneaking Mission in Metal Gear Online, waarin je twee strijdende teams hebt en Old Snake samen met Otacon. Ik ben benieuwd!

  5.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    @mikeydw
    Je hebt voor een groot deel gelijk, want had het nog opgezocht want ik was zo geïnteresseerd.
    En ik Quote…

    Arkham Origins, de prequel aan Arkham Asylum en Arkham City, een 2 vs 3 vs 3 multiplayer gaat krijgen.
    De modus zal Invisible Predator Online gaan heten en zorgt ervoor dan Batman & Robin het op moeten nemen tegen twee teams van drie anderen. Deze twee teams zullen bestaan uit handlangers van de rivaliserende Bane en Joker.

    Hierbij zullen ook de handlangers de beschikking hebben over speciale gadgets en een eigen variant op Batman’s Detective Vision. Daarmee kunnen ze andere door de muren zien, maar ook bruikbare objecten. De duur hiervan zal gelimiteerd zijn om het eerlijk te houden.

    Als Batman & Robin is het dus belangrijk om zo sluw mogelijk te spelen en vooral gebruik te maken van het verrassingselement. Net als hun tegenstanders hebben ook zij verschillende gadgets tot hun beschikking, denk hierbij aan de bekende explosieve gel en batarang.

    Naarmate het gevecht voortzet, zullen Bane en Joker speelbaar worden. De handlanger die als eerste hun speciale hideout weet te vinden, zal vervolgens de controle krijgen over hun eigen gang-leider.

    Elke slechterik heeft zijn eigen speciale krachten. Bane is bijvoorbeeld supersterk en kan behoorlijk wat kogels verdragen. Mocht dat niet genoeg zijn dan heeft hij ook nog een bazooka bij zich. De Joker heeft twee handpistolen, zijn Ace of Spades (een shotgun-achtig wapen) en the King of Hearts. Deze laatste vereist wat oefening, maar zorgt ervoor dat de vijand in een shot het leven laat. Mocht iemand te dichtbij de Joker komen, dan zet hij ze onder stroom met zijn Joy Buzzer.

    Dus ja dit lijk me een unieke multiplayer die ook echt goed kan werken lees ik. 😮