Saints Row IV krijgt Game of the Generation Edition

Saints Row IV zal een speciale Game of the Generation Edition gaan krijgen. Dit blijkt uit onderstaande afbeelding, welke op het internet is verschenen. De foto laat zien wat voor extra’s je erbij krijgt in vergelijking tot de eerder aangekondigde Super Dangerous WUB WUB Edition.

De Game of the Generation Edition bevat naast de exclusieve DLC, het standbeeldje van Johnny Gat, de replica van de 12″ Dubstep Gun en de Dubstep Doomsday Button een hele speciale goodie. Je krijgt bij deze editie namelijk ook nog een lichtgevende display case met ronddraaiend plateau. Hierin kun je je Saints Row 4 hoesje, voorzien van speciale box-art, laten pronken.

De Game of the Generation Edition is voorlopig alleen aangekondigd voor de Verenigde Staten en zeer beperkt leverbaar. Van de editie worden namelijk slechts 5000 exemplaren geproduceerd. Of de Game of the Generation Edition ook naar Nederland komt, is nog niet bekend.

  1.   
    Andrevantoever's avatar

    Ziet er vet uit maar zal ook wel weer belachelijk hoog prijskaartje aanhangen.

  2.   
    GUNBOY555's avatar

    je hebt er niks aan als je het eenmaal hebt

  3.   
    Andrevantoever's avatar

    ”GUNBOY555″ schreef, "je hebt er niks aan als je het eenmaal hebt"

    Is vooral voor de Diehard Saints Row spelers die graag goodies van de game er bij willen.

  4.   
    D_Dog's avatar

    De vraag is OF ik Saints Row IV eigenlijk wel ga halen. 3 weken later is de meest begeerde game van dit jaar aan de beurt, en aangezien er ook nog next gen gehaald moet worden, ben ik geneigd een keer nee te zeggen tegen Saints Row.

  5.   
    GUNBOY555's avatar

    D_Dog schreef, "De vraag is OF ik Saints Row IV eigenlijk wel ga halen. 3 weken later is de meest begeerde game van dit jaar aan de beurt, en aangezien er ook nog next gen gehaald moet worden, ben ik geneigd een keer nee te zeggen tegen Saints Row."

    je hebt gelijk ik moet ook nog veel gaan halen maar ik heb alle saints rows dus ik ga deze toch wel halen

  6.   
    Rijstekorrel's avatar

    ”GUNBOY555″ schreef, "je hebt er niks aan als je het eenmaal hebt"

    Vind ik ook leuk al die extra dingen maar het gaat om het spel je kan het toch niet allemaal kwijt in je kamer, verder zou ik me kamer niet eens vol willen hebben met game spullen beeldjes/ posters enzo.