Rare: Xbox One Kinect is 10 keer krachtiger dan Xbox 360-versie

De nieuwe versie van Kinect die straks bij de Xbox One geleverd wordt is tien keer krachtiger dan de huidige Xbox 360-versie, aldus Nick Burton van ontwikkelaar Rare. Volgens Burton komt de extra kracht onder meer tot uiting in betere detectie van bewegingen, zoals het kunnen volgen van een vingertopje op drie meter afstand. Ook zou de nieuwe Kinect in staat zijn om te meten hoe krachtig je je pols draait als je bijvoorbeeld gas wilt geven op een jet-ski, iets wat voorkomt in Rare’s Xbox One-debuutgame Kinect Sports Rivals. Tevens kan de Kinect exact bepalen waar je je handen plaatst als je aan het bergbeklimmen gaat.

De komende tijd zal Microsoft allicht nog wel de nodige vergelijkingen naar buiten brengen tussen de oude en nieuwe Kinect.

  1.   
    Flapjack's avatar

    kan wel wezen maar nog steeds een vereiste neem ik aan en always online?….

  2.   
    D_Dog's avatar

    kan wel wezen, maar dat hele kinect boeit me niks. Heb er sowieso al geen ruimte voor.

  3.   
    Sub-Zeuro's avatar

    De nieuwe Kinect werkt idd 10 x beter, ben benieuwd wat ze er allemaal mee gaan doen voor ons. 🙄

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    Flapjack schreef, "kan wel wezen maar nog steeds een vereiste neem ik aan en always online?…."

    Jij houd het nieuws zeker totaal niet bij ?, always online is paar weken terug al weer afgeschaft maar je ben wel verplicht idd de kinect te nemen.

  5.   
    fabiankok's avatar

    Vind Kinect persoonlijk maar een saaie gimmick voor bij het gamen. Wat ik wel interessant vind is wat er juist buiten de game industrie met kinect gedaan kan worden, daar kan het een geweldig stuk (relatief goedkoop) techniek zijn.

  6.   
    Sub-Zeuro's avatar

    fabiankok schreef, "Vind Kinect persoonlijk maar een saaie gimmick voor bij het gamen. Wat ik wel interessant vind is wat er juist buiten de game industrie met kinect gedaan kan worden, daar kan het een geweldig stuk (relatief goedkoop) techniek zijn."

    Misschien ben je zelf wel een beetje saai…?