Sony komt met retrospective van Telltale’s The Walking Dead

De heren van Sony PlayStation zullen aanstaande zaterdag op de Comic-Con in San Diëgo een panel houden die ons een kijkje geeft achter de schermen bij de ontwikkeling van Telltale’s The Walking Dead. Om ons alvast voor te bereiden op dit evenement, heeft Sony een video vrijgegeven die in tweeënhalve minuut de geschiedenis van de gameserie samenvat.

In de video vertellen de ontwikkelaars over het ontwikkelproces van zowel de episodische serie als de 400 Days DLC. Ook reageren ze op de lof die ze vanuit alle hoeken ontvingen. Bovendien wordt er uitgebreid stilgestaan bij de Vita-versie van de game. Tot slot doet Telltale een belangrijke oproep: bewaar je savefiles van The Walking Dead, want misschien zijn ze nuttig in de toekomst…

 1.   
  NightWolf's avatar

  Het is eigenlijk een perfecte vita spel

 2.   
  Kill Gamer 01's avatar

  Ziet er goed uit. Als de game nou vorig jaar werd aangekondigd voor de PS VITA en eind vorig jaar uitkwam dan had ik hem voor de PS VITA gehaald in plaats van XBLA. Ik kan niet wachten op seizoen 2 die hopelijk in september van start gaat. 🙂

 3.   
  GamerJaime's avatar

  Ik heb even een vraagje aan mensen die de disc versie van het eerste seizoen van deze game hebben. Ik wil me die heel graag aanschaffen voor de XBOX360 maar het schijnt dat daar nogal wat problemen mee zijn. Hij loopt vaak vast, het beeld loopt niet gelijk met de dialoog etc, het schijnt zelfs dat die disc versie vrijwel niet speelbaar is. Klopt dat? Of is dat inmiddels verholpen?

 4.   
  Kill Gamer 01's avatar

  GamerJaime schreef, "Ik heb even een vraagje aan mensen die de disc versie van het eerste seizoen van deze game hebben. Ik wil me die heel graag aanschaffen voor de XBOX360 maar het schijnt dat daar nogal wat problemen mee zijn. Hij loopt vaak vast, het beeld loopt niet gelijk met de dialoog etc, het schijnt zelfs dat die disc versie vrijwel niet speelbaar is. Klopt dat? Of is dat inmiddels verholpen? "

  Dat probleem was er ook op het moment toen er vorig jaar april, juni, augustus, oktober en december een nieuwe episode uitkwam. Een paar weken na de launch van een episode kwam er steeds een update op Xbox Live en daardoor ging het wat beter. Ik weet niet hoe dat met de disc zit. Het lijkt mij dat ze de updates op de disc hebben gezet.

 5.   
  GamerJaime's avatar

  KillGamer01″][quote=”GamerJaime schreef, "Ik heb even een vraagje aan mensen die de disc versie van het eerste seizoen van deze game hebben. Ik wil me die heel graag aanschaffen voor de XBOX360 maar het schijnt dat daar nogal wat problemen mee zijn. Hij loopt vaak vast, het beeld loopt niet gelijk met de dialoog etc, het schijnt zelfs dat die disc versie vrijwel niet speelbaar is. Klopt dat? Of is dat inmiddels verholpen? "

  Dat probleem was er ook op het moment toen er vorig jaar april, juni, augustus, oktober en december een nieuwe episode uitkwam. Een paar weken na de launch van een episode kwam er steeds een update op Xbox Live en daardoor ging het wat beter. Ik weet niet hoe dat met de disc zit. Het lijkt mij dat ze de updates op de disc hebben gezet.[/quote]

  Ja ik zag op Bol.Com bij The Walking Dead game een comment van iemand die zei dat de game vrijwel niet speelbaar was, en ik ga er dan geen 28 euro aan uitgeven. Heb daar ook die vraag gesteld en daar zei iemand van Bol.com dat ze nog niet eerder van dat probleem gehoord hebben,maar dat vertrouw ik niet omdat ik het idee heb dat dat een simpel verkoop praatje is. In ieder geval bedankt voor je reactie, ik wacht het nog even af.