The Walking Dead en Valiant Hearts in oktober gratis met Games With Gold

Microsoft heeft bekendgemaakt welke games volgende maand gratis te downloaden zijn voor gamers met Xbox Live Gold. Vanaf 1 oktober is de Eerste Wereldoorlog-platformer Valiant Hearts gratis op de Xbox One. Deze game is geheel oktober gratis. Xbox 360-gamers kunnen Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes gratis downloaden tot en met 15 oktober.

Vanaf 16 oktober mogen eigenaren van zowel de Xbox One als de Xbox 360 zich verheugen op The Walking Dead: The Complete First Season als gratis game. Deze game zal tot half november gratis beschikbaar zijn op de Xbox One en tot eind oktober op de Xbox 360.

Ga jij je gamecollectie straks gratis uitbreiden met รฉรฉn van deze titels?

 1.   
  mitchel1988's avatar

  Is kijken of die walking dead games wat zijn.. ๐Ÿ™‚

 2.   
  Ippon99's avatar

  valiant hearts zekers.

 3.   
  stan_the_manNL's avatar

  omdat life is strange bijna klaar is zat ik er aan te denken om the walking dead te proberen. Iemand ervaring met die game?

 4.   
  gamepower's avatar

  mooie gratis game….en heb nog geen 1 gespeeld … maar de gameplay video’s zien er best wel goed uit,
  en tis free dus kunnen we niet klagen ๐Ÿ˜‰

 5.   
  Kardinalus's avatar

  Je moet geen snelle actie game verwachten maar persoonlijk vond ik het een sterke game(Op de PC gespeeld). Ook komen er zo goed als geen personages uit de serie in voor(enkel uit de comics). Maar ik raad de The Walking Dead game zeker aan.

 6.   
  OllieDenZotn's avatar

  Valiant hearts vond ik echt goed. The walking dead nog niet gespeeld

 7.   
  jelte23's avatar

  playstation moet een voorbeeld nemen aan microsoft. eerst tomb raider en nu the walking dead. Als ps plus dit had zou dat geweldig zijn

 8.   
  stan_the_manNL's avatar

  Kardinalus schreef, "Je moet geen snelle actie game verwachten maar persoonlijk vond ik het een sterke game(Op de PC gespeeld). Ook komen er zo goed als geen personages uit de serie in voor(enkel uit de comics). Maar ik raad de The Walking Dead game zeker aan. "

  Is deze game dan een beetje te vergelijken met Life is Strange of is het totaal anders?

 9.   
  gamerfriend01's avatar

  Leuke games die ik ook nog niet heb voor xbox one.

 10.   
  mheiden21's avatar

  jammer van The Walking Dead S1, die heb ik al op de 360. Njah miss dat ik em opnieuw speel op de one voor de extra achievements ๐Ÿ˜›

 11.   
  jordy72o0's avatar

  het is het proberen waard ๐Ÿ™‚