The Walking Dead voor PlayStation 4 en Xbox One uitgesteld

The Walking Dead voor de PlayStation 4 en de Xbox One is uitgesteld met een week. Uitgever Telltale Games heeft dit gisteren bevestigd. De seizoenen een en twee zullen nu op vrijdag 31 oktober verschijnen als digitale download en op het bekende schijfje. De games zouden oorspronkelijk op 24 oktober verschijnen. Amerikaanse spelers van The Walking Dead kunnen al wel aan de slag op de Xbox One. De uitgever heeft geen reden gegeven voor het uitstel, maar een week is gelukkig niet al te lang.

The Walking Dead is een survival-horrorgame gebaseerd op de gebeurtenissen uit de gelijknamige stripboeken. Je gaat aan de slag met Lee en komt terecht in een zombie-apocalyps en dient jezelf in leven te houden tussen de vele zombies.

  1.   
    Kardinalus's avatar

    Heb je deze game nog niet gespeeld en ben je een twd fan. Zeker aan te raden dan. Echt goed en spannend verhaal.(vind /s2 zelfs beter dan s1)

  2.   
    Leon's avatar

    Vreemd om een game twee dagen voor de release uit te stellen. Hadden alle exemplaren niet tegen deze tijd al naar de winkels verscheept moeten zijn? Als dat dus niet het geval is, had je ook eerder geweten dat de game uitgesteld moest worden 🙂