Batman: Arkham Origins Collector’s Edition duikt online op

Sommige games krijgen tamelijk suffe Collector’s Editions, die alleen wat extra in-game content bevatten, maar het komt gelukkig steeds vaker voor dat uitgevers veel aandacht besteden aan dergelijke speciale edities. Warner Bros. heeft in het verleden al bewezen goed te zijn in het samenstellen van Collector’s Editions en ook bij Batman: Arkham Origins lijkt het weer helemaal snor te zitten.

De Franse website PS3Gen heeft de hand weten te leggen op een plaatje van de Collector’s Edition. Daaruit blijkt dat dit mooie pakket een artbook, twee exclusieve DLC-pakketten en de game (verpakt in een 3D steelbook-hoesje) bevat. Ook vinden we een prachtig beeldje van Batman en The Joker terug in de speciale, holografische doos.

Vanwege de lage resolutie van de afbeelding zijn details moeilijk te zien, maar het Amerikaanse Official Xbox Magazine heeft de inhoud van de DLC-pakketten kunnen aflezen. Het gaat hier om een alternatief kostuum voor Batman en de Deathstroke DLC, die je ook krijgt als je de game pre-ordert.

De Collector’s Edition van Batman: Arkham Origins krijgt naar verluid een prijskaartje van 99 euro opgeplakt.

  1.   
    firehopper211's avatar

    Die zal d’r mooi bij staan bij mijn andere Collectors Edition van Arkham City. 😉

  2.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    ”firehopper211″ schreef, "Die zal d’r mooi bij staan bij mijn andere Collectors Edition van Arkham City. 😉 "

    juist ik heb ook alle Batman Arkham Collectors Editions, en de prijzen en kwaliteit van de editions die hun geven zijn nog best mild. Als je hem nog zoekt vind je hem hier 8)

  3.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Ik heb ook de Arkham City Collector’s Edition met beeld. Deze ga ik ook aanschaffen, maar weet niet of dat op release is.