Half-Life 3-geruchten steken opnieuw de kop op

Massa’s gamers wachten al jarenlang op Half-Life 3, maar Valve weigert de game aan te kondigen. Wel hebben ze er in het verleden lustig op los gespeculeerd en daar gaat het bedrijf ook in de toekomst lekker mee door, zo blijkt nu. In de Team Fortress 2 DLC voor Surgeon Simulator 2013 vonden oplettende gamers namelijk onderstaand notitiebriefje.


Op het briefje staat “The time is” en de puntjes representeren de planeten in ons zonnestelsel. Knappe koppen wisten de geheimtaal te ontcijferen en kwamen op de datum 26 september 2013. Dat is 13 dagen na de tiende verjaardag van Steam. Als klap op de vuurpijl heeft Valve haar tien jaar oude shooter Richochet voorzien van drie nieuwe Achievements. De geruchtenmolen draait dus weer volop en wij kunnen enkel hopen dat Valve spoedig eindelijk met een officiële onthulling komt.

  1.   
    G-6's avatar

    Ik wil niet meteen zeggen dat juist/onjuist maar zien mensen nu de laagste tijd overal een hint, aanwijzing en/of gerucht over Half Life 3.

  2.   
    Hitman047's avatar

    Nope en Nope.

    Maar zoals altijd was het wel weer grappig om de reactie van het internet te zien.

  3.   
    theis's avatar

    ”G-6″ schreef, "Ik wil niet meteen zeggen dat juist/onjuist maar zien mensen nu de laagste tijd overal een hint, aanwijzing en/of gerucht over Half Life 3."

    Dat is waar, maar dat krijg je ook als je mensen zo lang op een spel laat wachten. De koreaanse tweet van steamsupport is ontkracht, en de Surgeon Simulator puzzel heeft niks met Half-Life te maken. zie ook hier. Die achievements voor richochet kon ik nog niet zoveel over vinden.

  4.   
    ronineter's avatar

    Zou nog best wel eens waar kunnen zijn. vorig jaar was er ook al nieuws dat Valve dit jaar een ”grootse” game zou uitbrengen om hun de volgende generatie van de source engine te promoten. Daarbij komt de volgende generatie consoles er tegen die tijd ook aan en zal Valve ook wel een graantje mee willen pikken.

    Al hoewel geloof ik meer dat ze het liefst de PC promoten.

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    Gaan we half life 3 nog mee maken 😛

  6.   
    assassin_MKA's avatar

    Ik ben al 7 jaar aan het wachten op Half-Life 3 !!!

  7.   
    Tom 2.0's avatar

    Wist je dat als je bij Valve werkt en je bent verantwoordelijk voor dit soort hypes, dat je dan een salaris-verhoging krijgt? 😆

  8.   
    Chinook's avatar

    3*2013/28+6/666 = Half Life 3 confrimed.

  9.   
    Jagerback57's avatar

    Tegenwoordig is alles wat je ziet op internet een hint, dat Half-life 3 is aangekondigd.