Sky Pirates of Tyria update brengt nieuw verhaal naar Guild Wars 2

ArenaNet heeft zichzelf het doel gezet om iedere maand nieuwe content aan Guild Wars 2 toe te voegen. Soms gaat het om tijdelijke content en soms worden er permanente veranderingen aan de wereld van Tyria toegevoegd. Aankomende dinsdag verschijnt de nieuwe update met de naam Sky Pirates of Tyria. De update start een compleet nieuw verhaal over een nog onbekende groep piraten. Het verhaal speelt zich af in de tijdelijke dungeon Aetherblade Retreat en is twee weken beschikbaar.

Daarnaast begint dinsdag ook een permanente zoektocht door Guild Wars 2. Spelers kunnen door heel Tyria op zoek gaan naar de mysteries rondom Cobiah Marriner. Dit is het hoofdpersonage in het nieuwe Guild Wars-boek Sea of Sorrows die deze week zal verschijnen. Op 1 juli wordt er ook nog eens een nieuwe jumping puzzle aan het spel toegevoegd. Helaas mogen we hier nog weinig over verklappen, al kunnen we wel zeggen dat er een holografische uitdaging op je staat te wachten.

Het volledige overzicht van al het nieuws dat de Sky Pirates of Tyria update met zich meebrengt kun je hier bekijken.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Alfa Warrior's avatar

  Nice – Ik hoop dat dit verhaal een beetje leuk gaat worden.

 2.   
  RNSgamez's avatar

  Misschien zouden ze ook eens een nieuwe playable character in t spel kunnen gooien..geeft ook wat vernieuwing..ik ving Guild Wars 2 een heel leuk spel toen ik hem kocht..maar na 2 weken hetzelfde had je t ook we weer gezien..ben benieuwd of het leuker word met deze update 😮

 3.   
  irapi's avatar

  En dat was mijn week weer 🙄 . Vind trouwens dat het na 2 weken nog lang niet verveelt, ik speel al sinds de eerste beta met veel lol, zat te doen (wvwvw, fractals, tpvp etc.).