Grote reveal De Sims 4 op GamesCom

De teleurstelling van fans van De Sims was groot toen bleek dat er tijdens de E3 geen tijd zou worden besteed aan De Sims 4. Vanavond is tijdens de Sims Live Broadcast aangekondigd dat De Sims 4 een prominente plaats in zal nemen tijdens de persconferentie van Electronic Arts die plaats zal vinden tijdens de GamesCom in augustus. Ook zal er een booth van De Sims 4 aanwezig zijn op de beursvloer, waar ook enkele van de SimGuru’s te vinden zullen zijn.

De GamesCom 2013 zal plaatsvinden van 21 augustus tot en met 25 augustus. Vanaf 22 augustus is de beurshal van de GamesCom toegankelijk voor het publiek.

 1.   
  Bulletfox's avatar

  grote reveal en sims 4, mag dit wel in 1 zin worden genoemd ?

 2.   
  Majo's avatar

  ”157409″ schreef, "grote reveal en sims 4, mag dit wel in 1 zin worden genoemd ?"

  We weten nog eigenlijk bijna niks van de game zelf, dus als ze daar in de persconferentie veel over vertellen, dan is het in dat opzicht wel een grote reveal. Zeker als ze met iets totaal onverwachts komen 🙂

 3.   
  Wurmo 2000's avatar

  Dan maar wachten,voor mij is de sims 4 slechts maar een bijzaakje waar ik mee bezig ben.Niet iets wat ik iteractief volg. :).Wat een rot reactie is dit.
  😡

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  ”Wurmo 2000″ schreef, "Dan maar wachten,voor mij is de sims 4 slechts maar een bijzaakje waar ik mee bezig ben.Niet iets wat ik iteractief volg. :).Wat een rot reactie is dit.
  😡 "

  Ik ook ik speel het heel effe net als bij deel 3 maar nu ga ik echt niet al die uitbreidingen halen, ik vind het wel leuk om te kijken hoe het er weer uit ziet en wat je nu kan vergeleken met het deel er voor.